Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 29 aprilie 2018. Bani mulţi, dragoste la prima vedere şi schimbări radicale în amor. Nu rata şansa să fii fericit!

Horoscop 29 aprilie 2018. Taurii sunt hotărâţi să-şi îndeplinească visele, iar Leii pot linişti orice conflict astăzi.

Vezi și

Horoscop 29 aprilie 2018. Taurii sunt hotărâţi să-şi îndeplinească visele, iar Leii pot linişti orice conflict astăzi.

Se anunţă schimbări benefice în plan amoros. Cei care sunt singuri au şansa să afle ce înseamnă dragostea la prima vedere.

Horoscop 29 aprilie 2018 Berbec

Tot ce vor face Berbecii în această perioadă...li se va întoarce înzecit....aşa că e recomandat să aibă cât mai multe gânduri pozitive şi să-şi ofere ajutorul ori de câte ori pot.

Horoscop 29 aprilie 2018 Taur

Taurii sunt hotărâţi să-şi aducă dorinţele la realitate... Au o stare fizică de invidiat... şi vor câştiga admiraţia celor din jur imediat.

Horoscop 29 aprilie 2018 Gemeni

În schimb Gemenii...ar fi indicat să caute noi modalităţi de a-şi face partenerul fericit...şi în ceea ce priveşte relaţia cu rudele... este bine de ştiut că... încăpăţânarea nu le va aduce nimic bun!

Horoscop 29 aprilie 2018 Rac

Racii vor vedea doar partea plină a paharului în orice situaţie... Iar această atitudine... le va aduce doar evenimente favorabile.

Horoscop 29 aprilie 2018 Leu

Cu o vorbă bună...Leii pot linişti orice conflict astăzi...Reuşesc să uimească pe toată lumea... cu felul în care gestionează orice problemă!

Horoscop 29 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele au energie cât pentru zece. Vor fi doar un zâmbet. Iar spre seară... dau tonul la distracţie în cercul de prieteni.

Horoscop 29 aprilie 2018 Balanţă

Nici Balanţele nu au niciun motiv să fie indispuse astăzi. Nu vor întâmpina absolut nicio problemă.

Horoscop 29 aprilie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea o zi...cum de mult timp nu au mai avut....Cu multă armonie în familie şi ...cu veşti bune venite de departe...

Horoscop 29 aprilie 2018 Săgetător

Cuvântul cheie pentru Săgetători este ...echilibrul! A venit momentul să renunţe la viaţa sedentară... şi să se apuce de sport. 

Horoscop 29 aprilie 2018 Capricorn

Se anunţă schimbări benefice în plan amoros pentru Carpricorni.. Iar cei care sunt singuri au şansa să afle ce înseamnă dragostea la prima vedere....

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 29 aprilie 2018 Vărsător

Totul ar putea merge ca pe roate în viaţa Vărsătorilor.... dacă ar înceta să mai analizeze fiecare situaţie...E  recomandat să înlocuiască frământările... cu cât mai multe activităţi plăcute.

Horoscop 29 aprilie 2018 Peşti

Dacă Peştii se vor crampona într-o situaţie... de teamă să nu eşueze cu o schimbare în viaţa lor...au şanse să rateze ocazii în care putea fi mai fericiţi decât sunt acum!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei 29 aprilie 2018. Bani mulţi, dragoste la prima vedere şi schimbări radicale în amor. Nu rata şansa să fii fericit!