Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua începe cu veşti bune pentru nativii din zodia Berbec. Cei care au în plan să meargă la cumpărături, vor avea parte de reduceri. considerabile.

***

Taurii vor primi o ofertă de muncă avantajoasă, pe care nu ar trebui să o refuze. Este posibil chiar să li se propună să fie asociaţi într-un proiect, aşa că ar trebui să analizeze foarte bine ideea.

Articolul continuă după reclamă

***

Pe acelaşi subiect

Gemenii, în schimb, au o săptămână agitată, iar oboseala a început deja să îşi spună cuvântul. Nu ar strica să îşi ia câteva zile libere.

***

Şi Racii se confruntă cu ceva probleme, aşa că astăzi trebuie să îşi facă timp să treacă şi pe la medic. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc pentru ei.

***

Leii au parte de o mare surpriză din partea persoanei iubite. Paştele este aproape, aşa că e posibil să afle că vor petrece sărbătorile într-un loc exotic.

***

O sumă mare de bani le va intra, astăzi, în cont, Fecioarelor. Trebuie să fie calculate şi să nu o cheltuie pe toată, într-un singur scop.

***

Balanţelor li se va îndeplini o mare dorinţă. E o săptămână norocoasă pentru ele, aşa că ar trebui să profite din plin de asta.

***

Nativii din zodia Scorpion îşi vor dedica întreaga zi activităţilor administrative. O veste din partea familiei le va reda buna dispoziţie.

***

Săgetătorii se bucură de o zi uşoară la serviciu. Spre seară, cei care sunt singuri vor primi o invitaţie în oraş de la o persoană de la care nu se aşteptau să îi remarce.

***

Capricornii sunt în centrul atenţiei astăzi la birou. Şefii le vor lăuda activitatea şi poate chiar vor primi o mărire de salariu.

***

Vărsătorii vor face o achiziţie importantă pentru care au strâns bani de-a lungul timpului. Au planuri mari de viitor, iar ziua de azi poate fi decisivă pentru ei.

***

Iar Peştii sunt puşi pe distracţie. Au fost stresaţi în ultima vreme, aşa că a venit momentul să se relaxeze cum ştiu ei mai bine - la o petrecere de zile mari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 11 Aprilie 2017