Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Iubirea pluteşte în aer astăzi pentru Berbeci, sunt romantici iar seducţia este la cote maxime. 

**** 

A început lupta pentru putere în relaţia voastră de cuplu Taurilor. Partenerul pare să NU vă mai înţeleagă, iar asta crează un oarecare dezechilibru. 

Articolul continuă după reclamă

**** 

Pe acelaşi subiect

Astăzi este o zi norocoasă pentru Gemeni şi vor avea succes în toate activităţile casnice. Primesc o sumă importantă de bani în urma unei afaceri şi îşi fac planuri de viitor împreună cu persoana iubită. 

**** 

Se anunţă o zi cam agitată pentru Raci. Vor face schimbări radicale pe plan sentimental, iar la prânz cunosc mai multe persoane importante, posibili parteneri de afaceri. 

**** 

Banii nu prea trag la nativii Leu, din păcate vor suferi câteva pierderi financiare. În privinţa relaţiei sentimentale, lucrurile decurg perfect. 

**** 

Săgeţiile lui cupidon ajung direct la inima Fecioarelor. Vor face cunoştinţă cu o persoană deosebită care va juca un rol foarte important în viaţa lor sentimentală. 

**** 

Este o zi norocoasă pentru Balanţe. Vor muta şi munţii din loc pentru a-şi atinge scopul, iar seara este posibil să se vadă cu un prieten apropiat. 

**** 

Scorpionii sunt mai activi ca niciodată, energia pe care o au zilele acestea îi ajută să rezolve câteva dintre problemele financiare. 

**** 

O zi foarte încărcată pentru Săgetători, vor face multe drumuri pentru a rezolva unele probleme familiale şi financiare. Din fericire concediul NU este departe. 

**** 

Este o zi liniştită pentru Capricorni, favorabilă investiţilor şi întâlnirilor cu prietenii. Totuşi NU trebuie să îşi neglijeze partenerul de viaţă. 

**** 

Vărsătorii încep ziua în forţă şi dispun de atâta energie încât NU se mai recunosc. Spre seara îi cuprinde puţin melancolia, dar din fericire NU durează mult. 

**** 

Iar Peştilor le va fi foarte uşor să se facă plăcuţi astăzi de cei din jur. Au vorba dulce şi vor atrage numai aprecieri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 12 Mai 2017