Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Starea generală a Berbecilor este una foarte buna în primele ore ale dimineţii, aşa că ar fi indicat să se ocupe de rezolvarea problemelor urgente. 

**** 

Taurii se bucură de toată susţinerea colegior în proiectele demarate de aceea le va fi foarte uşor să obţină rezultatele dorite. 

Articolul continuă după reclamă

**** 

Pe acelaşi subiect

În schimb Gemenii stau prost la capitolul răbdare. Întârzierea unui răspuns referitor la domeniul profesional, le creează o stare accentuată de irascibilitate. 

**** 

Racii îşi doresc mai mult timp petrecut alături de familie. Din păcate însă problemele de la locul de muncă îi vor ţine departe de casă. 

**** 

Leii sunt foarte muncitori astăzi. Renunţă la activităţile extra profesionale şi se implică la maxim în proiectele de la birou. 

**** 

Feciaorele ar trebui să pună punctul pe i în relaţiile colegiale. Asta pentru a se face înţelese şi pentru a se bucura de o mai bună comunicare cu cei din jur. 

**** 

Balanţele NU renunţă la optimism nici atunci când e evident că lucrurile NU se îndreaptă spre ceea ce îşi doresc. Totuşi, mai mult realism NU ar strica. 

**** 

Scorpionii sunt în elementul lor, se implică în tot felul de activităţi profesionale, iar acest fapt le va aduce mari satisfacţii. 

**** 

Săgetătorii sunt atât de binedispuşi încat cu greu îşi vor stăpâni pornirile şi debitul verbal. 

**** 

Capricornii vor avea mult de câştigat astăzi de pe urma toleranţei şi calmului de care dau dovadă în relaţiile sociale. 

**** 

Astăzi Vărsătorii se vor axa pe rezolvarea problemelor administrative. În acest fel îşi vor mulţumi şi partenerul de viaţă. 

**** 

Iar Peştii vor finaliza o lucrare pentru care au depus mari eforturi, iar acest lucru ii va bine dispune. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 15 Iunie 2017