Antena Meniu Search
x

DIRECT DIN INFERN! O mamă a transmis LIVE, pe Facebook, IMAGINI TERIFIANTE din interiorul Grenfell Tower. Femeia şi cei doi copii ai ei au ARS DE VII în incendiu (VIDEO DRAMATIC)

12 morţi şi 79 de oameni au fost spitalizaţi. Acesta este cel mai recent bilanţ al poliţiei din Londra, în urma incendiului devastator care a curprins, ieri dimineaţă, Grenfell Tower, blocul turn cu 27 de etaje aflat în nord-vestul capitalei britanice.

12 morţi şi 79 de oameni au fost spitalizaţi. Acesta este cel mai recent bilanţ al poliţiei din Londra, în urma incendiului devastator care a curprins, ieri dimineaţă, Grenfell Tower, blocul turn cu 27 de etaje aflat în nord-vestul capitalei britanice.

Blocul a luat foc în jurul orei locale 1:00 (3:00, ora României), incendiul nefiind lichidat în totalitate nici la această oră.

Citeşte şi: IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)

Rania Ibrham, în vârstă de 30 ani, a rămas blocată împreună cu cei doi copii ai ei, de 3 şi 5 ani, la etajul 24 al turnului Grefell Tower, mistuit de foc.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: NUMĂR DRAMATIC de morţi, răniţi şi dispăruţi după INCENDIUL DEVASTATOR din Londra. Cum arată Grenfell Tower, după mai bine de 24 de ore de la declanşarea INFERNULUI

Femeia a transmis pe Facebook un live video în care poate fi auzită cum strigă după ajutor.

În plus, într-o înregistrare pe Snapchat, tânăra a trimis un ultim mesaj unei prietene.

"Iartă-mă, adio!", i-a spus plângând Rana Ibraham prietene sale, Yaz.

Citeşte şi: De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

Rania se afla în apartamentul ei în momentul în care s-a declanşat incendiul.

În videoclipul dramatic transmis live pe Facebook, tânăra poate fi auzită cum strigă disperată după ajutor, în timp ce caută o soluţie să iasă din clădirea arzândă.

Prietenii şi familia Raniei sunt şocaţi de ce s-a întâmplat şi încă aşteaptă veşti despre ea şi cei doi copii. 

Citeşte şi: Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

"Soţul ei se află în Egipt, însă s-a întors când a auzit ce s-a întâmplat. Rania şi cei doi copii ai ei au reuşit să coboare câteva etaje, până la apartamentul unor prieteni, însă nu mai ştiu nimic de ei. Sunt daţi dispăruţi", a declarat pentru Daily Mail Suhair Sharif, prietena Raniei.

Rania, care este din Sudan, se aude ţipând: "Hei, hei, veniţi aici!", în timp ce ignoră sfatul prietenilor să ţină uşa închisă.

Ceilalţi locatari ai blocului pot fi văzuţi cum aleargă prin faţa uşii Raniei, căutând ajutor.

Apoi tânăra este auzită vorbind la telefon. 

"Clădirea arde. Poliţia ne-a spus să ieşim! Cum o să ieşim?", strigă diperată Rania.

Citeşte şi: Români din Londra au filmat INFERNUL de la Grenfell Tower: "Uite blocul, ARDE blocul!" (VIDEO)

Se pare însă că tânăra şi cei doi copii nu s-au mai putut salva, sfârşind arşi de vii în incendiu.

12 oameni au murit, 79 au fost răniţi, dintre care 12 în stare critică, în timp ce alte zeci de persoane sunt date dispărute în urma incendiului din blocul Grenfell Tower din Londra.

Grenfell Tower, construit  în 1974 a fost distrus aproape în totalitate de flăcări. Potrivit unei părţi a presei, incendiul ar fi izbucnit de la explozia unui frigider, dar informaţia nu a fost confirmată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » DIRECT DIN INFERN! O mamă a transmis LIVE, pe Facebook, IMAGINI TERIFIANTE din interiorul Grenfell Tower. Femeia şi cei doi copii ai ei au ARS DE VII în incendiu (VIDEO DRAMATIC)