Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 20 Octombrie 2017

Horoscopul zilei: 20 Octombrie 2017

Berbecii vor pleca într-o călătorie în interes de serviciu şi vor lega multe prietenii, aşa că reuşesc să îmbine utilul cu plăcutul.

****

Taurii sunt într-o formă fizică foarte bună şi colaborează excelent cu cei din anturajul lor. Astăzi primesc şi roadele unei investiţii mai vechi.

****

Pe acelaşi subiect

Activi şi sociabili, Gemenii se implică în colaborări care le aduc un venit substanţial şi toată aprecierea celor din jur. Seara ciocnesc pahare de şampanie în cinstea reuşitei lor.

****

Racii vor lua o decizie în această dimineaţă în urma căreia sunt nevoiţi să îşi schimbe programul. Ar fi bine să îşi păstreze calmul pentru că lucrurile vor evolua totuşi bine.

****

Leii sunt puşi pe cheltuială iar astăzi îşi vor goli buzunarele. Ar trebui să fie mai cumpătaţi şi să asculte sfaturile celor dragi.

****

Fecioarele înclină în favoarea iubirii astăzi. Aceşti nativi sunt mai nerăbdători ca niciodată să-şi oficializeze relaţia.

****

Balanţele au putere de convingere şi reuşesc tot ce îşi propun.Toate activităţile începute astăzi au şanse de reuşită.

****

Fără chef de muncă şi cu gândul la weekend, Scorpionii vor face orice le stă în putinţă să scape repede de muncă pentru a pleca din oraş.

****

Nimic NU e mai preţios ca sănătatea pentru Săgetători. Sunt hotărâţi să încerce un stil de viaţă sănătos şi renunţă la excese.

****

Capricornii se înţeleg de minune cu jumătatea lor şi împreună vor pune bazele unor afaceri care o să le aducă o sumă mare de bani.

****

Şi Vărsătorii primesc o sumă importantă de bani de la o rudă îndepărtată acum pe final de săptămână.

****

Iar Peştii au parte de succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Seara se anunţă una relaxantă alături de prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 20 Octombrie 2017