Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 28 Iunie 2017

Să NU vă supăraţi dacă nativii din zodia Berbecului NU sunt foarte comunicativi şi sociabili astăzi. Motivul este că îşi concentrează toată atenţia pentru a termina proiecte importante.

****

Taurii au multe de rezolvat astăzi, însă le place asta. Pentru a se bucura şi de reuşite e absolut necesar să-şi organizeze bine timpul.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt absenţi la serviciu. Au chef de glume şi de distracţie, nicidecum de muncă. Pe seară, se întrevede o discuţie aprinsă cu un coleg.

****

Racii NU vor avea mari reuşite în plan profesional, însă din punct de vedere sentimental totul merge ca pe roate.

****

Spre deosebire de Raci, Leii se vor face remarcaţi astăzi la serviciu şi este posibil să încaseze nişte prime semnificative!

****

Fecioarele au de luat o decizie importantă şi tot amână să dea un raspuns ferm.

****

Nativii din zodia Balanţei sunt adevăraţi consilieri astăzi. Ascultă pe toată lumea şi împart şi sfaturi corecte.

****

Scorpionii NU ar trebui să facă investiţii materiale. În caz contrar, ar putea suferi pierderi financiare.

****

Săgetătorii sunt binedispuşi şi dau dovadă de un calm desăvârşit. Chiar dacă lucrurile la serviciu NU sunt tocmai roz, ei îşi vor păstra zâmbetul pe buze.

****

Capricornii sunt hotărâţi să înceapă o nouă afacere. Chiar daca NU sunt siguri de succesul aceSteia, ei vor să-şi asume riscul. În plan emoţional, banii ar putea fi subiectul unei dispute.

****

Vărsătorii îşi doresc mai mult timp petrecut cu persoana iubită, însă proiectele profesionale îi reţin la birou până târziu.

****

Iar Peştii trebuie să fie cu ochii în patru. Primesc o propunere tentantă la prima vedere, dar care ascunde însă o capcană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 28 Iunie 2017