Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 octombrie: Se anunţă o zi cu multe surprize! Un ajutor neaşteptat va rezolva multe probleme

Berbecii încep ziua de duminică încărcaţi cu tot felul de frământări. Ar fi bine să lase totul la o parte şi să se bucure alături de persoana iubită.

Vezi și

Horoscop 29 octombrie: Berbecii încep ziua de duminică încărcaţi cu tot felul de frământări. Ar fi bine să lase totul la o parte şi să se bucure alături de persoana iubită.

Taurii se gândesc să-şi surprindă partenerul cu un cadou scump pe care nu şi-l pot permite. Dacă nu vor renunţa la această idee ar putea intra în datorii.

****

Gemenii sunt cam obosiţi, dar asta nu îi va împiedica să petreacă momente superbe alături de cei dragi.

Pe acelaşi subiect

****

Deşi este weekend, Racii nu-şi pot lua gândul de la nişte probleme de la serviciu. Dacă nu îşi vor revenii rapid s-ar putea să aibă şi probleme sentimentale.

****

Leii sunt într-o formă de zile mari, iar cei singuri vor face ravagii în rândul persoanelor de sex opus.

****

Astăzi, Fecioarele sunt puse pe ceartă. Au noroc cu partenerii care sunt mai înţelegători, iar discuţiile nu vor degenera în scandal.

****

Balanţele sunt cam abătute din cauza unui eşec recent, dar prietenii nu le vor lăsa prea mult timp liber ca să se gândească la asta.

****

Scorpionii vor avea o zi minunată. Dimineaţa vor câştiga nişte bani, iar seara îi va găsi în mijlocul unui grup de admiratori.

****

Săgetătorii vor avea nişte probleme de sănătate în prima parte a zilei, dar spre seară se vor simţi bine şi vor fi gata de ieşit în oraş.

****

Capricornii au tendinţa de a-i neglija pe cei dragi pentru a-şi petrece mai mult timp cu persoana iubită.

****  

Vărsătorii primesc o sumă mare de bani cu care îşi vor rezolva câteva dintre problemele lor financiare.

****

Iar Peştii încă suspină după vremurile în care aveau pe cineva alături. Ar fi cazul să se detaşeze de trecut şi să iasă în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Horoscop 29 octombrie: Se anunţă o zi cu multe surprize! Un ajutor neaşteptat va rezolva multe probleme