Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Idei de mărtișoare pe care poți să le oferi

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 16:04

Idei de mărtișoare pe care poți să le oferi - pexels.com

Prima lună de primăvară dă startul zilelor mai însorite, gândurilor optimiste, sărbătorilor care prețuiesc gingășia și delicatețea. Odată cu instalarea anotimpului mult așteptat, târgurile de profil și magazinele de specializate își pregătesc colecțiile pentru care au lucrat intens.  

Fiind dedicate tuturor femeilor deopotrivă, aceste zile speciale din an reunesc cele mai inspirate creații în materie de mărtișoare. Lucrate manual, cu atenție deosebită, ele țin cont și de propunerile trendurilor lansate. Din materiale speciale, colorate intens sau cu forme neconvenționale, micile simboluri vestitoare ale primăverii surprind prin cele mai îndrăznețe apariții. Printr-o diversitate de stiluri și idei frumos concepute, în această perioadă ai posibilitatea să le întâlnești la tot pasul și să îți faci o imagine inspirată asupra cadourilor pe care urmează să le oferi mamelor, bunicilor, surorilor și prietenelor din viața ta. În funcție de preferințe, buget sau alte particularități pe care vrei să le întrunească darul tău, nu ezita să consulți cu atenție cele mai alese propuneri din primăvara acestui an.  

Ce opțiuni ai?

Articolul continuă după reclamă

Pentru gusturi ceva mai rafinate, care vor să depășească etapa convențională a mărțișoarelor clasice, specialiștii propun variante pentru mărțișoare placate cu aur. Acestea pot fi introduse în vestimentație ca un accesoriu de tip bijuterie, obiect care cu siguranță nu va trece neobservat.

Așadar, ai posibilitatea să îți surprinzi persoanele apropiate cu o atenție specială care va rămâne și peste ani o amintire plăcută.    

Cele tradiționale nu se vor demoda niciodată. Iar dacă te încadrezi în categoria persoanelor care preferă un gen clasic, nici cu acestea nu vei da greș. Prin modele și formă, mărțișoarele au trecut proba timpului și se situează în topul celor mai căutate accesorii ale lunii martie. Aducătoare de noroc și prosperitate, coșarul, trifoiul cu patru foi sau clasică potcoavă au rămas întipărite în memoria colectivă că fiind unele dintre cele mai apreciate atenții.  

Iar dacă te caracterizează un spirit plin de inițiativă și creativitate, nu exclude posibiltatea ca tu singur să confecționezi aceste podoabe. Nu uita că ai nevoie de multă atenție, răbdare și nu în ultimul rând materialele din care vor ieși cele mai originale opere de artă. Achiziționează-ți carton colorat, mărgele, ațe multicolore, un perforator, un aracet și îngăduie-ți o experiență din care distracția și veselia nu vor lipsi. Dacă ai timp, fă echipă cu copiii tăi și nu uita să îi incluzi și pe ei în această activitate recreativă care poate genera idei senzaționale.

Indiferent de modalitatea în care vei alege să impresionezi persoanele din jurul tău, oferă aceste obiecte cu sufletul deschis. Se spune că toate gândurile bune și sentimentele invocate se vor îndeplini dacă intențiile cu care mărțișoarele au fost oferite sunt dintre cele mai sincere.

Și pentru că mitului nu îi lipsește niciodată sâmburele de adevăr, lasă-te purtat de magia poveștii și îmbrățișează sărbătorile primăverii așa cum se cuvine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Idei de mărtișoare pe care poți să le oferi