Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Idei inspirate de cadouri pentru ziua mamei

de Redactia Observator

la 01.03.2018 , 18:01

Idei inspirate de cadouri pentru ziua mamei - pixabay.com

Ziua de 8 martie este ziua mamelor de pretutindeni, ziua în care îi poti aduce mamei tale recunoștință și respect, în care îi poți oferi un buchet de flori și îi poti transmite toate sentimentele tale.

În luna martie serbăm cu toții ziua internațională a Femeii, cunoscută și sub numele de ziua Mamei, astfel că de această dată este bine să le mulțumim femeilor din viața noastră – mame, soții, iubite, surori sau fiice, toată atenția și dragostea noastră, oferindu-le în dar cadouri frumoase, în semn de respect și dragoste față de acestea.

Încă din anul 1913, ziua de 8 martie a devenit una dintre zilele simbol ale lumii. Încă de pe atunci s-a luptat pentru ca femeile să fie egale bărbaților, să obțină drept de vot, dar și dreptul la muncă mai ușoară. Există și mici diferențe, astfel Statele Unite ale Americii serbează ziua mamei pe data de 11 mai, Franța în data de 25 mai, Marea Britanie celebrează Ziua Mamei în data de 30 mai, iar Rusia în data de 30 noiembrie.

Articolul continuă după reclamă

Și cum fiecare are în familie o mamă, soție, fiică, prietenă sau soră, iată câteva idei inspirate de cadouri pentru mama, perfecte pentru această zi:

1. Un buchet de flori – iată o idee de cadou simplă și perfectă pentru această sărbătoare. Mai mult ca sigur, florile rămân pentru oricine o bună opțiune, acestea fiind admirate de către orice femeie. Cu siguranță, florarii vor reuși să realizeze un buchet de flori inspirat, astfel încât să rămână una dintre amintirile cele mai frumoase. Ai putea alege un buchet de flori de primăvară, format din frezii, zambile, narcise, lalele sau chiar ghiocei și mai mult ca sigur vei ajunge la sufletul mamei tale foarte ușor. Ai putea să îi oferi alături o cutie de bomboane sau o scrisoare de recunoștință, în care să transpui toate sentimentele tale față de ea, ființa cea mai dragă a vieții tale.

2. Bijuterie – orice femeie se simte apropiată de bijuterii, iar atunci când acestea conțin și anumite simboluri, mai mult ca sigur le va îndrăgi și mai mult. Ai putea să alegi un pandantiv pe care să fie încrustat cuvântul „mamă”, o brățară sau un lănțișor pe care să stea așezat cel mai frumos simbol al lumii. Și pentru că mama este o eroină, ai putea alege un pandantiv care să marcheze acest lucru, un pandantiv pe care să stea așezat cuvintele „super mom”.

3. Rama foto reprezintă o idee strălucită de cadou pentru această sărbătoare. Ai putea așeza aici câteva momente din copilăria voastră, momente dragi și mai mult ca sigur mama va fi copleșită de emoții. O ramă foto reprezintă pentru mamă o călătorie în trecut, în momentele cele mai frumoase, petrecute alături de voi. De aceea, nu ezitați să faceți o selecție a celor mai frumoase imagini de atunci când erați foarte mici și mai apoi să le așezați cu grijă în această ramă pe care să o dăruiți mai apoi mamei voastre.

4. Excursie în locurile dragi – cu siguranță există un loc anume pe care îl iubiți, unde ați călătorit la un moment dat alături de părinți și pe care v-ați dori să îl revizitați. Ați putea alege drept cadou o excursie împreună în locurile care vă amintesc de momentele cele mai dragi ale vieții. Nu ezitați să pășiți din nou în locurile prin care ați mai trecut în copilărie.

5. Produsele cosmetice sau parfumurile sunt preferatele oricărei femei și mai mult ca sigur niciodată nu ar spune „nu” unor astfel de cadouri. Alegeți parfumul preferat sau cremele și fardurile preferate și oferiți un astfel de cadou mamei voastre.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Idei inspirate de cadouri pentru ziua mamei