Antena Meniu Search
x

Unde mergem în vacanță: 3 idei pentru septembrie

Încă nu ai apucat să mergi într-o vacanță lungă, dar te gândești să îți iei un concediu de două săptămâni în septembrie și să te distrezi împreună cu unii dintre prietenii tăi cei mai buni?

Unde mergem în vacanță: 3 idei pentru septembrie - pixabay.com

Încă nu ai apucat să mergi într-o vacanță lungă, dar te gândești să îți iei un concediu de două săptămâni în septembrie și să te distrezi împreună cu unii dintre prietenii tăi cei mai buni?

În cazul în care tu și prietenii tăi vă întrebați, de ceva timp, „Unde mergem în vacanță?”, însă nu ați ajuns la nicio concluzie, am pregătit noi câteva recomandări pentru tine.

Sfântu Gheorghe. Deltă și mare într-un singur loc

Primul răspuns la întrebarea „Unde mergem în vacanță?” pe care ți-l oferim este Sfântu Gheorghe, comuna din Delta Dunării formată dintr-un singur sat. De ce merită să vă faceți concediul în Sfântu Gheorghe? Sunt mai multe motive. Primul dintre ele ar fi că vă veți bucura și de Marea Neagră și frumusețile Deltei într-un singur loc. Al doilea este că găsiți locuri de cazare în Sfântu Gheorghe la căsuțe, în condiții foarte bune și la prețuri avantajoase. Al treilea motiv: Sfântu Gheorghe este cel mai vechi braț al Dunării, cu un curs desfășurat pe o lungime de 112 kilometri. Un al patrulea motiv este că în Sfântu Gheorghe aveți posibilitatea să faceți excursii pe canalele Dunării și puteți ajunge chiar până la Pădurea Letea sau Gura Portiței. O plimbare de circa două ore și jumătate pe Dunăre vă va costa în jur de 50 de lei pentru fiecare persoană. Ultimul din lista noastră de motive pentru care merită să mergeți în concediu în Sfântu Gheorghe este următorul: localitatea este accesibilă. Nu trebuie decât să ajungeți în Tulcea, în Mahmudia sau în Murighiol și să luați o navă. Călătoria din Tulcea până în Sfântu Gheorghe durează maximum patru ore

Malta, un paradis fiscal și turistic

În situația în care vă gândiți să vă petreceți concediul în străinătate, o variantă ar fi Malta, una dintre cele mai mici țări din Europa. Statul din sudul Europei se întinde pe o suprafață puțin mai mare de 300 de kilometri pătrați și are în jur de 400.000 de locuitori. Malta este recunoscută la nivel mondial atât ca un paradis fiscal, cât și ca o destinație turistică minunată, în condițiile în care are nouă situri incluse în patrimoniul UNESCO. Temperatura medie din Malta se situează, în septembrie, în jurul pragului de 25 de grade Celsius. Nu veți avea probleme să vă înțelegeți cu maltezii, deoarece aproape toți vorbesc limba engleză. În ceea ce privește oportunitățile de cazare existente, ele sunt din belșug și pentru toate buzunarele. Malta reprezintă o destinație de vacanță în care, garantat, nu vă veți plictisi, deoarece puteți să vizitați diverse muzee și monumente. În plus, dacă sunteți pasionați de sport, ar merita să faceți scufundări, să vă cățărați pe stânci sau să vă plimbați cu bicicleta prin munți.

Grecia, una dintre destinațiile de vacanță preferate  de români

Un alt răspuns la întrebarea „Unde mergem în vacanță?” ar putea să fie, fără nicio problemă, și Grecia, una dintre destinațiile de concediu preferate de românii care adoră să-și facă vacanțele în străinătate. Printre stațiunile turistice din Grecia în care ar merita să plecați în concediu se numără Corfu, Creta, Thassos, Zakynthos, Santorini și Lefkada. În Grecia se află unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Două dintre plajele fantastice din Grecia sunt Porto Katskiki (Lefkada) și Navagio (Zakynthos).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Unde mergem în vacanță: 3 idei pentru septembrie