Antena Meniu Search
x

IEFTIN și RAPID! Te scapă de CELULITĂ într-o clipă! Află care sunt cele trei remedii naturale

Când crezi că nimic nu mai funcţionează în lupta cu celulita, încearcă aceste 3 remedii naturale, care sunt deosebit de eficiente. În plus, sunt ieftine, la îndemână, şi au efect imediat asupra pielii.

 Când crezi că nimic nu mai funcţionează în lupta cu celulita, încearcă aceste 3 remedii naturale, care sunt deosebit de eficiente. În plus, sunt ieftine, la îndemână, şi au efect imediat asupra pielii.

1. Un scrub cu cafea

Pe lista celor mai populare remedii naturale pentru a elimina celulita se numără cafeaua, datorită cofeinei care stimulează circulaţia la nivelul pielii şi care ajută la îndepărtarea toxinelor din zona afectată. Cum acţionează aceasta? Cofeina împinge în afară depozitele de grăsime şi netezeşte pielea, lăsând-o mult mai fină.

Un scrub de cafea se obţine folosind ca materie de bază zaţul de cafea sau chiar cafea măcinată. O populară şi eficientă reţetă de scrub cu cafea vine de la celebrul Doctor Oz: o jumătate de ceaşcă de cafea măcinată, un sfert de ceaşcă de zahăr brun şi puțin ulei de măsline. Aplică sub duş uleiul de măsline pe zonele cu probleme, după care, cu mişcări circulare, freacă bine pielea cu celulită cu amestecul pe bază de cafea. Clăteşte şi repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

2. Oţetul de mere

Folosit de multe ori în procedurile de îngrijire a corpului, oţetul de mere ajută la obţinerea unui păr strălucitor şi mătăsos, elimină acneea sau albeşte dinţii, dar, dacă nu ştiai, ajută şi la reducerea aspectului celulitei, fiind un excelent remediu natural în acest caz. Efectele acestuia se vor vedea după ce faci de câteva ori pe săptămână un masaj circular cu un amestec de trei părţi de oţet de mere cu o parte de ulei de masaj sau apă.

3. Uleiul de cocos

Un parfumat ingredient culinar, uleiul de cocos a început să fie din ce în ce mai utilizat ca tratament natural în cazul celulitei, deoarece accelerează metabolismul şi, implicit, face ca grăsimile să fie arse mai rapid. O altă funcţie importantă a sa este cea de detoxifiere corporală.

Uleiul de cocos te va ajuta să elimini celulita dacă îl foloseşti ca ulei pentru masaj în zonele cu probleme, în timp ce eşti la duş. Poate fi amestecat şi cu zahăr sau sare pentru a obţine un fel de scrub care va îndepărta cu siguranţă celulele moarte de la suprafaţa pielii.

Sursa: totuldespremame.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Inedit » IEFTIN și RAPID! Te scapă de CELULITĂ într-o clipă! Află care sunt cele trei remedii naturale