Antena Meniu Search
x

INEDIT! "Nuntă" în curtea liceului: S-a îmbrăcat cu uniforma de acum 30 de ani şi şi-a surprins soţul cu o petrecere (VIDEO, FOTO)

Curtea Colegiului Naţional Emanuil Gojdu din Oradea a fost, marţi seară, scena unui eveniment mai putin obisnuit: o nuntă! Mai exact, o nuntă de argint!

Curtea Colegiului Naţional Emanuil Gojdu din Oradea a fost, marţi seară, scena unui eveniment mai puţin obisnuit: o nuntă! Mai exact, o nuntă de argint!

Stela Bronţ, o orădeancă de 39 de ani, i-a făcut o surpriză uriaşă soţului ei, Daniel, la sărbătorirea celor 25 de ani de căsnicie: a organizat o petrecere surpriză sub teii din curtea colegiului, acolo unde cei doi s-au cunoscut, în 1986.

"De mult m-am gândit că trebuie să sărbătorim cumva cei 25 de ani de căsnicie, pe care îi împlinim chiar pe 25 iulie. Mi-a venit ideea să organizez o petrecere surpriză în curtea şcolii, căci aici ne-am cunoscut, i-am cerut permisiunea domnului director şi, din fericire, a acceptat", a povestit Stela Bronţ pentru ebihoreanul.ro.

Cu complicitatea celor doi copii ai familie Bronţ, a prietenilor şi a rudelor, curtea liceului a fost aranjata cu mese şi scaune, lampioane în crengi, ba chiar şi o băncuţă cu arcadă pe care mirii să stea, în faţa invitaţilor.

Pe acelaşi subiect

In tot acest timp, "mirele" nu a ştiut nimic. Când tot decorul a fost pregătit, prietenul care îl scosese pe Dan în oraş l-a adus pe acesta în curtea şcolii, spunându-i doar că acolo îl aşteaptă o surpriză. Ca "mirele" să fie şi el festiv, a primit un papion şi un buchet de flori, al cărui rol l-a înţeles deplin când a intrat pe poarta şcolii şi şi-a văzut "mireasa".

Stela şi-a aşteptat soţul îmbrăcată în uniforma bleumarin pe care a avut-o în liceu, cu flori în păr, şi lovind de caldarâm o minge de baschet. Asta pentru că, în ziua în care Stela şi Dan şi-au vorbit pentru întâia oară, în curtea şcolii, el juca baschet... Surprins de tot ce a pregătit soţia lui şi copleşit de emoţie, bărbatul n-a mai putut spune prea multe. Şi-a luat în braţe soţia şi a sărutat-o, în aplauzele tuturor celor prezenţi.

Apoi, ca la o nuntă adevărată, mirele şi-a aşteptat lângă arcada anume pregătită soţia, care a fost condusă la braţ de fiul şi fiica lor. Cei doi şi-au jurat, din nou, că se vor iubi până la moarte. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Inedit » INEDIT! "Nuntă" în curtea liceului: S-a îmbrăcat cu uniforma de acum 30 de ani şi şi-a surprins soţul cu o petrecere (VIDEO, FOTO)