Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Îngerul de la World Trade Center: IMAGINILE care fac furori pe internet (FOTO)

Rich McCormack din Jersey City a făcut o serie de fotografii la World Trade Center, cu ocazia comemorării a 15 ani de la tragedia care a îndoliat America.

de Redactia Observator

la 16.09.2016 , 09:18

Rich McCormack din Jersey City a făcut o serie de fotografii la World Trade Center, cu ocazia comemorării a 15 ani de la tragedia care a îndoliat America.

Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că în unele imagini apare un “înger” despre care mulţi locuitori din SUA susţin că este un semn religios.

La fel ca mulţi alţi fotografi din lume, Rich McCormack a fotografiat site-ul World Trade Center. Însă fotograful independent din Jersey City a primit mai mult decât a cerut atunci când a capturat raze de lumină care se înălţau spre cer, iar în vârf se afla un înger.

Articolul continuă după reclamă

La o privire mai atentă, se poate vedea silueta unui înger, deşi fotograful însuşi a spus că este o asemănare izbitoare cu Iisus.

Imaginea a fost distribuită pe social media, iar mulţi utilizatori au luat-o ca pe un semn religios simbolic.

“Oh, Doamne. Dumnezeu este mare. Dumnezeu e bun. Dumnezeu veghează mereu asupra noastră”, a scris Norma Cheryda Aguila-Valdaliso.

Yvette Cid, care şi-a pierdut doi copii în atacurile din 9/11, a fost copleşită de imagine. “E un fotografie minunată, wow, mi-am pierdut cei doi băieţi şi cred că acest lucru este un semn pentru toţi cei care şi-au pierdut persoane dragi”.

Unii dintre fanii lui McCormack s-au grăbit să puncteze faptul că acest semn nu este o coincidenţă, ci are legătură cu credinţa fotografului.

“Oh, Doamne. Richard - incredibil. Atât de multe semne şi minuni. Tu trebuie să fii o fiinţă umană foarte specială dacă ai capturat acest lucru. Noi trebuie să credem că este mai mult decât ororile care se manifestă pe această planetă. Mulţumesc, Iisus”, este de părere Cristina Fontanelli.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » Îngerul de la World Trade Center: IMAGINILE care fac furori pe internet (FOTO)