Antena Meniu Search
x

Video Insula izolată care îşi caută supraveghetor de păsări. Jobul se plăteşte cu 30.000 de euro pe an, condiţiile nu sunt tocmai "prietenoase"

O insulă îndepărtată din Oceanul Atlantic caută persoane care să supravegheze păsările. Este vorba despre o insulă nelocuită ce aparţine Marii Britanii.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 08:16

Vezi și

Acolo sunt doar şapte angajaţi ai Societăţii Regale pentru Protecţia Păsărilor care urmăresc opt milioane de zburătoare. Cum unul dintre muncitori va părăsi insula în septembrie, societatea îi caută un înlocuitor. Aşadar, cei interesaţi pot primi până la 27.000 de lire sterline (30.000 de euro) pentru a monitoriza speciile de păsări marine timp de un an. Ar trebui totuşi să fie dispuşi să trăiască într-un mediu cu o vreme rea şi fără mâncare proaspătă pentru 12 luni. Singura modalitate de a ajunge acolo este o călătorie de şapte zile cu barca din Africa de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Insula izolată care îşi caută supraveghetor de păsări. Jobul se plăteşte cu 30.000 de euro pe an, condiţiile nu sunt tocmai "prietenoase"