Meniu
Search
x

Întâlnire cu bucluc. Ce a păţit o femeie din China după ce s-a dus acasă la un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet

O femeie din China a devenit faimoasă în lumea întreagă după ce a fost nevoită să stea în lockdown acasă la un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut.

De Redactia Observator la 13.01.2022, 17:28

O femeie din China a devenit faimoasă în lumea întreagă după ce a fost nevoită să stea în lockdown acasă la un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut.

Restricţiile au fost anunţate chiar în momentul în care cei doi luau cina, după ce s-au cunoscut pe internet. Cum întâlnirea a avut loc la el acasă, femeia, care locuia în alt oraş, a fost nevoită să rămână izolată în apartament. Ea publicat zilnic clipuri în mediul online cu experienţele celor doi. Bărbatul îi găteşte, face curat şi se îngrijeşte să nu îi lipsească nimic. Chiar şi aşa, femeia consideră că situaţia nu e una ideală şi a declarat că este nemulţumită că nu are parte de un concubin de conjuctură mai... vorbăreţ. Cei doi nu au luat o decizie asupra naturii relaţiei lor pe viitor, dar internauţii îi sfătuiesc să nu se pună cu destinul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Întâlnire cu bucluc. Ce a păţit o femeie din China după ce s-a dus acasă la un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"