Antena Meniu Search
x

Îţi CADE PĂRUL? Aceasta este cea mai bună SOLUŢIE. Ai mereu în casă INGREDIENTUL - MINUNE

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de căderea părului, însă prea puţine sunt cele care ştiu că soluţia acestei probleme este una foarte simplă

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de căderea părului, însă prea puţine sunt cele care ştiu că soluţia acestei probleme este una foarte simplă

Usturoiul, denumit ştiinţific allium sativum, este un concentrat de aminoacizi, vitamine, minerale şi oligoelemente. Alicina, substanţă care dă mirosul specific usturoiului, acţionează ca un puternic antibacterian, antiviral şi imunomodulator.

„Se curăţă şi se zdrobesc cinci căţei de usturoi, se adaugă 50 de mililitri de ulei de măsline, se amesteca şi se lasa una-două zile la temperatura camerei. Aceasta masca se aplică la rădăcina firelor de păr, se masează pielea capului şi se lasa masca 30-60 de minute pe păr. Apoi se spala cu şamponul obişnuit. Pentru evitarea mirosului intens şi neplăcut, pe păr se poate pulveriza oţet de cidru, mirosul atenuându-se în câteva minute“, scrie Adevărul.ro, care citează metronews.fr.

Usturoiul stimulează microcirculaţia, iar datorită acestui efect reda vitalitatea rădăcinilor podoabei capilare, îi stimulează creşterea şi contribuie la stoparea căderii firelor de păr.

Un alt avantaj este faptul că, datorită calităţilor sale antibacteriene, usturoiul însănătoşeşte pielea capului şi combate mătreaţa. 

CITEŞTE ŞI Și TU faci această GREȘEALĂ când prepari MUJDEIUL. Iată ce nu trebuie să adaugi niciodată peste usturoi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Îţi CADE PĂRUL? Aceasta este cea mai bună SOLUŢIE. Ai mereu în casă INGREDIENTUL - MINUNE