Antena Meniu Search
x

Joci la LOTO? Ce șanse de câștig ai în funcție de ZODIE

Cine nu vrea să se îmbogățească peste noapte, cu ajutorul unor numere norocoase?

Cine nu vrea să se îmbogățească peste noapte, cu ajutorul unor numere norocoase?

Berbec

Ești impulsiv și nerăbdător, vei da buzna în agențiile loto, înainte de extragere. Îți place să joci și ai șanse destul de mari să câștigi măcar o dată în viață. Marți este ziua ta norocoasă.

Taur

Tu joci la loto, în speranța că într-o zi chiar vei câștiga premiul cel mare și vei putea avea viața pe care ți-ai dorit-o. Ziua ta norocoasă este vinerea, când ai cele mai mari șanse să alegi numerele câștigătoare.

Gemeni

De obicei, intri într-o agenție loto din impuls și alegi numerele care îți vin în minte. Chiar dacă nu ești un jucător înrăit, ai mari șanse să câștigi, pentru că ești o persoană norocoasă. Miercurea este ziua ta norocoasă.

Rac

Ești o persoană tradiționalistă și îți place să joci la aceeași agenție.Vei avea mai multe șanse de câștig dacă le vei schimba din când în când. Ziua ta norocoasă este luni.

Leu

Ești o fire generoasă, iar dacă vei câștiga, vei dona o mare parte din bani, după ce îți vei cumpăra cea mai tare mașină. Ziua ta norocoasă este duminică.

Fecioară

Ești un jucător adevărat și nu trebuie să uiți că lucrurile bune li se întâmplă celor care au răbdare. La un moment dat, vei câștiga premiul cel mare. Miercuri este ziua ta norocoasă.

Balanță

Ție îți este mereu greu să te decizi asupra numerelor de la loto, dar de fiecare dată ai certitudinea că vei câștiga. Ziua ta norocoasă este vineri.

Scorpion

Nu te vei bucura foarte mult de bani, pentru că îți plac și jocurile de noroc și nu ai nicio problemă să pariezi tot ce ai, în speranța unui câștig mai mare. Marți este ziua ta norocoasă.

Săgetător

Vei juca la loto mai mult din curiozitate, decât în speranța că vei câștiga. Nu ai foarte mult noroc, dar nici nu vei fi dezamăgit când vei pierde. Ziua ta norocoasă este joi.

Capricorn

Vei începe să joci timid, dar vei prinde gustul și nu va trece o săptămâna fără să bifezi șase numere pe care tu le consideri norocoase. Ziua ta norocoasă este sâmbătă.

Vărsător

Mereu găsești metode noi de a alege numerele de la loto și te inspiri din orice: de la numere de telefon, la zile de naștere. Dorința ta de câștig este mare. Sâmbătă este ziua ta norocoasă.

Pești

Tu îți petreci mai mult timp visând că ai câștigat la loto. Amintește-ți că trebuie să cumperi un bilet și să alegi șase numere, pentru a avea o șansă. Joi este ziua ta norocoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Joci la LOTO? Ce șanse de câștig ai în funcție de ZODIE