Antena Meniu Search
x

La mulți ani, Octavia Geamănu!

Frumoasa prezentatoare a Observatorului Special, Octavia Geamănu, își serbează astăzi ziua de naștere

Frumoasa prezentatoare a Observatorului Special, Octavia Geamănu își serbează astăzi ziua de naștere. Discretă din fire, cea care le aduce „știri speciale” românilor de luni până vineri nu a deconspirat pe Facebook evenimentul.

De dimineață doar a postat un selfie pe rețeaua de socializare, urându-le telespectatorilor „o zi cu bucurii”. 

Modelling, teatru și multe visuri

Octavia Geamănu cochetat cu modelling-ul şi actoria, însă au rămas pasiuni trecătoare! Octavia Geamănu ne aduce în fiecare seară, de luni până vineri, cele mai frumoase poveşti

Face sport încă din liceu, a făcut parte din echipa de teatru a facultăţii, însă în final a ales jurnalismul. Nu poate uita nopţile nedormite de pe teren, inundaţiile sau incendiile din miez de noapte."Am visat să fiu manechin ca păpuşile Barbie cu care mă jucam, să fiu actriţă ca cei pe care îi vedeam la televizor, să cânt ca cei pe care îi auzeam la radio, să prezint ştirile că frumoasele doamne pe care le urmăream cu mare atenţie şi mă întrebam cum de nu se încurcă niciodată când vorbesc atât de repede. Sunt norocoasă că mi-am împlinit visurile copilăriei".Îşi aminteşte cu plăcere de cursele infernale pentru a obţine câteva declaraţii de la Rolling Stones, Kylie Minogue sau James Hatfield de la Metallica.

Când vorbeşte despre o zi obişnuită din viaţa ei, Octavia recunoaşte ca o petrece în redacţie. "Mă vezi pregătindu-mi materialele, punând zeci de întrebări colegilor mei". Zilele libere înseamnă citit, muzică, gătit sau alergat.

Pe Octavia Geamănu o puteţi vedea, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, la Observatorul Special, pe Antena 1 şi pe AntenaPlay.ro! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » La mulți ani, Octavia Geamănu!