Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ludovic Orban, replici ironice după ce a menţionat pe Facebook că s-a căsătorit în 1998.  "Dă drumul la STB, îţi arde de măritiş?"

Val de reacţii pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban, după ce politicianul şi-a actualizat informaţiile de pe profilul său. 

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 17:35

  • Imagini primite pe Fii Observator

Fostul premier a decis să îşi actualizeze profilul de Facebook cu informaţii referitoare la starea civilă, dar şi  momentul în care s-a mutat în Capitală.  Astfel, pe pagina sa de Facebook a apărut o postare în care oamenii erau anunţaţi că fostul preşedinte al PNL s-a căsătorit.

În realitate, acesta s-a căsătorit în anul 1998 cu Mihaela, de profesie psiholog și psihopedagog. Cei doi au un fiu, Tudor. Însă actualizarea privind stărea civilă a fost văzută şi de urmăritorii săi, iar comentariile nu au întârziat să apară. Politicianul a primit sute de felicitări, dar a avut parte şi de comentarii ironice din partea internauţilor.

"Felicitări!", "La mulţi ani, să fiţi feriicţi!", "Casă de piatră", "Asta era problema principală în ţara asta, domnule Orban?"  sau "Dă drumul la STB, îţi arde de măritiş?" au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii lui Ludovic Orban.

La rândul său, fostul premier a interacţionat cu cei care i-au lăsat comentarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Ludovic Orban, replici ironice după ce a menţionat pe Facebook că s-a căsătorit în 1998.  "Dă drumul la STB, îţi arde de măritiş?"