Antena Meniu Search
x

10 milioane de lumini, aprinse în Bucureşti cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sărbătorile de iarnă încep din această seară şi în Bucureşti. Se deschide Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei şi se aprind luminiţele decorative în centrul Capitalei şi pe arterele principale. La ora 19, magia Crăciunului s-a revărsat peste sutele de oameni adunaţi lângă bradul de 30 de metri.

de Redactia Observator

la 28.11.2019, 20:50

Vezi și

Sărbătorile de iarnă încep din această seară şi în Bucureşti. Se deschide Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei şi se aprind luminiţele decorative în centrul Capitalei şi pe arterele principale. La ora 19, magia Crăciunului s-a revărsat peste sutele de oameni adunaţi lângă bradul de 30 de metri din centrul oraşului. Luminile au fost aprinse de fostul fostbalist Miodrag Belodedici şi de o tânără născută în 1989.

Anul acesta, iluminatul ornamental-festiv pentru iarna 2019-2020, asigurat de Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti, are ca temă "Euro 2020 - București, oraș gazdă", iar Capitala va fi împodobită cu 10 milioane de beculeţe de tip LED - cu şapte milioane mai multe decât în anii precedenţi, peste 9.300 de elemente luminoase - dintre care unele cu specific sportiv, ​ aproximativ 4.000 de elemente luminoase 3D și 2D, cu 1.500 mai multe decât anul trecut, şi 2.200 de figurine agabaritice - care depășesc 2,5 metri înălțime.

Mai multe detalii în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » 10 milioane de lumini, aprinse în Bucureşti cu ocazia sărbătorilor de iarnă