Antena Meniu Search
x

Video Mesaje de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

Mesaje de 8 martie 2021. Ziua Femeii este celebrată, anual, pe 8 martie, această dată fiind adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU, pentru a pentru a sărbători realizările economice, culturale și sociale ale femeilor din intreaga lume. Românii sărbătoresc pe 8 martie și Ziua Mamei. Dacă sunteți în pană de idei, iată câteva exemple de mesaje care pot fi trimise mamelor, iubitelor sau colegelor.

de Redactia Observator

la 07.03.2021, 18:52

O mamă își îmbrățișează fiica, cu ocazia Zilei Femeii
O mamă își îmbrățișează fiica, cu ocazia Zilei Femeii - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mesaje de 8 Martie pentru mamă

„Draga mea mamă, am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

Mesaje de 8 Martie pentru soție

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”.

"Te rog să ții minte că sunt mândru de atractivitatea și calitățile tale umane. Știu că am primit un adevărat dar al sorții! La mulți ani, draga mea!"

"Iubită soție! Ești ca o rază de lumină pentru mine în nopțile întunecate. Îmi încălzești sufletul cu bunătatea ta. Știu că ești mereu alături și de aceea te iubesc atât de mult. La mulți ani!"

"Vreau să fac tot ce pot pentru tine și chiar mai mult! La mulți ani, scumpa mea! Nu am pe nimeni mai aproape decât tine!"

Mesaje de 8 Martie pentru colege

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

„O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulți ani de 8 martie!”

„Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Mesaje amuzante de 8 Martie

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„Suntem veriga firului de aţă

A fiecărui lanţ făcut din doi,

E greu cu noi, femeile, în viaţă,

Dar e şi imposibil fără noi”

”În sufletele noastre-i mereu primăvară,

Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,

Această zi să vă aducă,

Un mărţişor şi viaţa lungă,

Iar mie, cea care compuse…

O fustă şi… vreo două bluze!”

„La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Mesaje de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii