Antena Meniu Search
x

Video Mihai Bendeac a lansat o carte autobiografică, scrisă împreună cu mama lui: As vrea ca oamenii sa o comande, dar sa nu o citeasca niciodata

Mihai Bendeac ne aduce veşti frumoase, din plan personal. Rezervat în ceea ce priveşte viaţa personală, actorul şi-a lansat cartea autobiografică. Cartea este scrisă împreună cu mama lui, Emilia Bendeac, care l-a susţinut permanent. 

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 10.12.2020, 18:05

Vezi și
  • Cartea lansată de Mihai Bendeac se numeşte „Jurnalul unui Burlac. Conversaţii cu mama”
  • Cartea va fi disponibila în librării din toata țara

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale showbizului românesc, Mihai Bendeac, jurat la iUmor, și-a lansat joi, 10 octombrie, la ora 10.00, cartea autobiografică.

Actorul se prezintă lumii cu bune și rele printr-o autobiografie al cărei co-autor este chiar mama sa. Cei doi au fost invitați la Observator și ne-au împărtășit povestea acestei cărți.

Ideea cărţii a plecat de la doamna Emilia pe care într-o zi a mâncat-o... Şi a început să îşi depene amintirile pe un caiet”, a declarat Mihai Bendeac. 

Emilia Bendeac, despre cum e prezentat Mihai în carte

El a preluat caietul mai mult cu japca, ca să ne înţelegem. Glumesc”, a spus mama actorului.

Aceasta spune că nu a citit încă autobiografia în forma dată de editură, dar e sigură de cum îl vom descoperi pe Mihai Bendeac. 

După câteva luni am avut curajul să îi spun lui că de ceva vreme scriu amintiri într-un caiet. I-am dat caietul şi l-am rugat să nu râdă de mine.

O să îl descoperiţi aşa cum este el. Dar eu n-am citit cartea. 

Mihai este un suflet bun înainte de toate”, a spus Emilia Bendeac.

Mihai Bendeac - Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama, în librării și online

„Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” este o carte a mărturisirilor sincere, poate chiar usturător de sincere, pe care actorul și le asumă 100% și pe care le împarte astăzi cu publicul său. 

Cartea va fi disponibila atât online, pe site-ul editurii Bookzone, cât și în librării din toata țara.  

Eu am spus că mi-aş dori ca oamenii să comande această carte, dar să nu o citească niciodată şi să o folosească pentru a face cornete. Pentru că mi se pare că m-am expus prea tare”, a mai declarat Mihai Bendeac.

Toate încasările pe care autorul le va primi din vânzare vor fi rezervate integral pentru scopuri caritabile. Unul dintre primele proiecte va fi renovarea secției de oncologie pediatrică din cadrul spitalului Fundeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Mihai Bendeac a lansat o carte autobiografică, scrisă împreună cu mama lui: As vrea ca oamenii sa o comande, dar sa nu o citeasca niciodata