Antena Meniu Search
x

Ministrul Turismului, în vizită la petrecerile din Vama Veche

Nu e 1 mai fără petrecerea din Vama Veche. Mii de tineri au dansat în ploaie şi au cântat lângă focuri de tabără. În mijlocul vamaioţilor, a apărut în noapte şi ministrul Turismului, să confirme că litoralul petrece până la răsărit. Ziua în schimb, satul atât de iubit capătă o altă faţă.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 21:10

Vezi și

Nu e 1 mai fără petrecerea din Vama Veche. Mii de tineri au dansat în ploaie şi au cântat lângă focuri de tabără. În mijlocul vamaioţilor, a apărut în noapte şi ministrul Turismului, să confirme că litoralul petrece până la răsărit. Ziua în schimb, satul atât de iubit capătă o altă faţă. Puţini mai dorm dimineaţa pe nisip, iar selfie-ul din Vama Veche a devenit o etichetă pretenţioasă.

Este ora unu noaptea şi în Vama Veche petrecerea este în toi. Sunt mii de tineri care se plimbă de la o terasă la alta, se plimbă dintr-un club într-altul.

Ministrul Turismului, petrecere în Vama Veche până la 5 dimineaţa

Putem spune că suntem în mijlocul celei mai mari petreceri de la începutul anului.

Iar petrecerea s-a întins până dimineaţă. Ministrul Turismul, Bogdan Trif, a postat pe pagina oficială a institutiei poze din Vama Veche, însoţite de mesajul: "1 mai. Ora 5.00. Vama e încă trează. În așteptarea răsăritului de soare pe malul mării".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu răsăritul, Vama Veche prinde o altă culoare. Pozele făcute de vamaioţi şi postate pe reţelele de socializare arată o staţiune ce le-ar putea întrece pe cele de pe malul Mediteranei.

Petrecerile continuă în Vama Veche

Viaţa din Vamă însă nu are loc pe Instagram şi este departe de ceea ce arată fotografiile. 

Este invazie de muşte, ceea ce testează şi nervii turiştilor. Dar aceştia nu se lasă. După câteva pahare de alcool, cumpărat de unde este mai ieftin, insectele parcă nici nu mai există. 

În Vama Veche petrecerile şi şedinţele foto nu se încheie pe 1 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Ministrul Turismului, în vizită la petrecerile din Vama Veche