Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dinte de mamut descoperit în Valea Ursului, la un localnic care încerca să afle pe internet ce era

Un molar de mamut a fost descoperit de comisarul Vitalie Josanu, responsabilul cu patrimoniul cultural al judeţului Neamţ, la un sătean din comuna Horia. Bărbatul avea fosila de la alte persoane, care găsiseră molarul de mamut pe marginea unui drum agricol din Valea Ursului.

de Cristian Ionescu

la 24.05.2019 , 15:51

Un molar de mamut a fost descoperit de comisarul Vitalie Josanu, responsabilul cu patrimoniul cultural al judeţului Neamţ, la un sătean din comuna Horia.

Bărbatul avea fosila de la alte persoane, care găsiseră molarul de mamut pe marginea unui drum agricol din Valea Ursului.

Rămăşiţe de mamut, descoperite în Neamţ

Articolul continuă după reclamă

Un molar de mamut a fost descoperit în judeţul Neamţ, la un localnic care încerca sa afle de la internauţi ce este obiectul respectiv.

Astfel, comisarul Vitalie Josanu, însărcinatul cu patrimoniul cultural al județului Neamț, a luat legătura cu persoana respectivă şi a recuperat ceea ce pare a fi un molar de mamut.

molar de mamut

Bărbatul îl avea de la nişte localnici care l-ar fi găsit pe marginea unui drum agricol din Valea Ursului, anunţă mesagerulneamt.ro.

Molarul urmează să fie predat Complexului Muzeal Județean Neamț și supus unei expertize de specialitate.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Inedit » Dinte de mamut descoperit în Valea Ursului, la un localnic care încerca să afle pe internet ce era