Video

Moş Crăciun a fost vaccinat anti-Covid

Publicat: 21.12.2020, 23:56.
Actualizat: 22.12.2020, 00:54

Sărbătorile de iarnă au fost salvate! Epidemiologul Anthony Fauci a dat asigurări copiiilor din lumea întreagă că Moş Crăciun este imunizat după ce i-a administrat personal vaccinul anti covid la Polul Nord.

Moşul este sănătos şi gata să împartă cadouri în lumea întreagă în noaptea de 24 spre 25 decembrie.

Chiar şi aşa, moşul îşi face un pic de timp şi în ajunul Crăciunului va fi la Observator, în exclusivitate, pentru a transmite mesaje de sărbătoare.

Anthony Fauci, epidemiolog şef: M-am ocupat eu de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi supăraţi. Am călătorit până la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun.

I-am verificat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece. Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile. Nu aveţi nici un motiv să vă temeţi. Moş Crăciun este gata de treabă!

Moş Crăciun este imun la noul coronavirus, conform OMS

Copiii pot răsufla liniştiţi. Moş Crăciun este imun la COVID-19 şi va putea face ocolul lumii pentru a împărţi cadouri, iar pentru asta este scutit de carantină. Confirmarea vine de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care dă tonul recomandărilor privind combaterea crize sanitare.

Cei mici vor trebui, însă, să respecte cu stricteţe regulile de igienă, dacă vor vrea să îl întâlnească pe Moşul bun.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.