Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun este imun la noul coronavirus, conform reprezentanţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Copiii pot răsufla liniştiţi. Moş Crăciun este imun la COVID-19 şi va putea face ocolul lumii pentru a împărţi cadouri, iar pentru asta este scutit de carantină. Confirmarea vine de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care dă tonul recomandărilor privind combaterea crizie sanitare. Cei mici vor trebui, însă, să respecte cu stricteţe regulile de igienă, dacă vor vrea să îl întâlnească pe Moşul bun.

de Redactia Observator

la 15.12.2020, 16:59

Vezi și
  • Moş Crăciun este scutit de la carantina celor care ar putea transmite coronavirusul.
  • Moş Crăciun este aşteptat să ofere cadouri la milioane de copii.

Maria Van Kerkhove, oficial Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Moş Crăciun va putea face ocolul lumii pentru a împărţi daruri. Pot confirma că Moş Crăciun este imun la acest virus. Am avut o scurtă discuţie cu el şi se simte foarte bine, la fel şi Doamna Crăciun. 

Este vestea îmbucurătoare, care vine ca o rază de speranţă pentru milioane de copii. Moş Crăciun este imun la COVID-19, motiv pentru care va putea călători fără restricţii în noaptea de Ajun. Cei mici vor trebui în schimb să respecte ca la carte regulile sanitare şi să asculte de părinţi. 

Maria Van Kerkhove, oficial Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Cred că este foarte important ca toţi copiii din lume să înţeleagă că trebuie să respecte cu stricteţe distanţa fizică faţă de Moş Crăciun şi ceilalţi copii. 

Moş Crăciun a făcut scufundări în Rio de Janeiro

Până atunci, Moş Crăciun pare preocupat de sporturi nautice. Pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor mici, acesta a decis să facă scufundări într-un acvariu din Rio de Janeiro. Îmbrăcat în costum de scafandru, Moşul a înotat printre rechini. De la distracţie nu a lipsit nici Doamna Crăciun. 

Moş Crăciun: Anul acesta a fost un an greu, nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea. Aşa că am venit aici pentru a aduce ceva bucurie, nu doar pentru copii, ci pentru toţi cei care cred în spiritul de Crăciun. 

Şi pentru că evenimentele caritabile sunt nelipsite din perioada sărbătorilor de iarnă, în Statele Unite, aproximativ 3.000 de pescari s-au costumat în Moş Crăciun pentru a lua parte la un turneu organizat în scop umanitar: "Crăciun Fericit! Acum haideţi să mergem să pescuim".

Toţi cei care au pescuit pe Lacul Norman din Carolina de Nord au donat jucării pentru copiii din zonă. Organizatorii au strâns astfel daruri în valoare de 15 mii de dolari. Pentru a se asigura că nu se vor infecta, pescarii au folosit barba lui Moş Crăciun pe post de mască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Moş Crăciun este imun la noul coronavirus, conform reprezentanţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii