Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mulți români o au în casă și nu știu că poate vindeca boli cumplite!

De obicei, românii o cresc în ghiveci, dar nu profită de efectele incredibile ale sucului de aloe vera obținut din frunzele binefăcătoarei plante.

de Redactia Observator

la 12.08.2015 , 09:15

De obicei, românii o cresc în ghiveci, dar nu profită de efectele incredibile ale sucului de aloe vera obținut din frunzele binefăcătoarei plante. 

Din frunzele sale se poate obține un suc care conține minerale și nutritivi suficienți pentru a putea trata multe boli. 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi și 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E) se regăsesc în frunzele de aloe vera. Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.

Acesta se consumă timp de 7 zile, câte 1 linguriţă de 3 ori/zi, înainte de masă, apoi, 2 săptămâni câte 1 lingură de 3 ori/zi, pentru a activa şi stimula fluxul sanguin şi limfatic, funcţiile rinichilor, ale ficatului şi ale vezicii biliare, pentru reglarea sistemul imunitar şi a tractului digestiv. Acesta se prepara acasă, cu condiţia să respectăm colectarea şi prepararea corectă a acestei plante.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » Mulți români o au în casă și nu știu că poate vindeca boli cumplite!