Antena Meniu Search
x

Nu mai ştii ce să faci să scapi de MIROSUL DE ŢIGARĂ din casă? Iată câteva trucuri de milioane

Mirosul de ţigară este cel mai greu de scos din casă, acesta impregnându-se imediat în mobilier şi pereţi. Iată cum să scapi uşor de acest lucru

Mirosul de ţigară este cel mai greu de scos din casă, acesta impregnându-se imediat în mobilier şi pereţi. Iată cum să scapi uşor de acest lucru

1. Coji de portocale

Portocalele se curăţă şi coaja lor se amestecă cu cea a altor citrice. Amestecul obţinut se pune într-un borcan care se lăsă în camerele unde se fumează. Cojile de citrice atrag fumul de ţigară în aproximativ 2 ore şi curata aerul din cameră.

2. Oţet de mere

Oţetul de mere se freacă foarte bine în covoare, cu o perie specială de covoare. Are proprietatea de a scoate fumul de ţigară din fibrele covorului şi totodată de a readuce fibrele la culoarea lor iniţială.

3. Zat de cafea

Dacă pui zaţul de la cafea în filtre de hârtie pe care le amplasezi în diferite locuri din casă, atunci în maxim o săptămână camerele unde se fumează vor fi reîmprospătate. Zaţul se schimbă o dată pe săptămână, pentru efect maxim.

4. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se foloseşte pe covoare, la fel ca şi oţetul de mere. Însă, se presara pecovoare apoi se lasa să acţioneze câteva 3 ore. După aceea, bicarbonatul de sodiu se aspira şi astfel mirosul de ţigară va fi eliminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Nu mai ştii ce să faci să scapi de MIROSUL DE ŢIGARĂ din casă? Iată câteva trucuri de milioane