Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu mai ştii ce să mănânci în această perioadă?! Iată cum se face UNTUL de POST

Postul pune gospodinele la încercări grele, meniul nefiind foarte variat. Reţeta de mai jos este, însă, una puţin cunoscută, dar de mare folos pentru pofticioşi

de Redactia Observator

la 21.03.2015 , 09:52

Postul pune gospodinele la încercări grele, meniul nefiind foarte variat. Reţeta de mai jos este, însă, una puţin cunoscută, dar de mare folos pentru pofticioşi

Ingrediente necesare:

3/4 cana unt de cacao

Articolul continuă după reclamă

3 linguri lapte de soia

1 1/2 linguriţe de oţet de cidru de mere

1/2 beţişor de vanilie

2 linguri ulei de măsline

2 linguri de sirop de agave

1/2 linguriţă de gumă xantan

1 linguriţă de lecitina de soia lichidă

1/2 linguriţă sare

Mod de preparare:

Amestecă laptele de soia, oţetul şi sărea într-un bol mic şi lasa compoziţia deoparte, 10 minute, pentru a se întări uşor. Topeşte untul de cacao şi lasă-l apoi să ajungă la temperatura camerei, dar să nu se întărească de tot. Mixează-l apoi în blender cu uleiul de măsline. Adaugă şi mixtura de soia, seminţele din batonul de vanilie, siropul de agave, lecitina şi gumă xantan şi mixează totul 2 minute. Pune untul într-un recipient şi bagă-l la frigider, pentru a se întări.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Inedit » Nu mai ştii ce să mănânci în această perioadă?! Iată cum se face UNTUL de POST