Antena Meniu Search
x

Nu o mai arunca! Coaja de portocale poate face minuni pentru tine

Portocala este unul dintre cele mai consumate fructe, în special în sezonul rece. Ei bine, data viitoare când cureți una, amintește-ți că poți folosi coaja pentru organismul tău.

Portocala este unul dintre cele mai consumate fructe, în special în sezonul rece. Ei bine, data  viitoare când cureți una, amintește-ți că poți folosi coaja pentru organismul tău.

 Coajă de portocală are un efect laxativ, care stimulează bilă și mai ales ajută la luptă împotrivă obezității. Cei care au probleme cu digestia, trebuie să bea ceai din coajă de portocală tocată mărunt, acesta fiind cel mai bun mijloc de combatere a problemei. Mai mult decât atât, după cum știm cu toții, portocalele conțin niveluri mari de vitamină C, scrie bewoman.ro.

Un alt mare beneficiu al cojii de portocală este faptul că poate fi folosită pentru a combate celulită. În plus, poate trata problemele respiratorii ca€“ bronșita, răceala, gripa sau cancer pulmonar. Datorită nivelului ridicat de histamine conținut în ea, ajută la atenuarea acestor condiții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Nu o mai arunca! Coaja de portocale poate face minuni pentru tine