Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu veţi ghici niciodată câţi ani are! A devenit CELEBRĂ pe Internet după ce s-a aflat care este vârsta ei reală (GALERIE FOTO)

La prima vedere, te-ai putea gândi că este o tânără studentă. Însă, Lure Hsu a uimit o lume întreagă atunci când s-a aflat câţi ani are de fapt.

de Redactia Observator

la 21.06.2017 , 21:46

La prima vedere, te-ai putea gândi că este o tânără studentă. Însă, Lure Hsu a uimit o lume întreagă atunci când s-a aflat câţi ani are de fapt.

Lure Hsu, din Taiwan, este o vedetă pe Internet, ea câştigând în ultimii doi ani admiraţia a sute de mii de oameni care îi urmăresc conturile de pe reţelele de socializare.

Lure a atras atenţia, în 2015, după ce a participat la o emisiune de divertisment alături de sora ei, Sharon Hsu, care este actriţă şi model. Apoi, în august 2015, aceasta a postat o imagine cu sora ei, spunând că aceasta îşi aniversează împlinirea a 40 de ani.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

De profesie designer de interior, Lure Hsu va împlini, deci, peste două luni, vârsta de 42 de ani, deşi poate fi oricând confundată cu o tânără de 20 de ani.

Femeia spune că, printre secretele formei sale de invidiat, se numără consumul de apă şi de fructe şi legume.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Inedit » Nu veţi ghici niciodată câţi ani are! A devenit CELEBRĂ pe Internet după ce s-a aflat care este vârsta ei reală (GALERIE FOTO)