Antena Meniu Search
x

Video O căprioară speriată a "pus stăpânire" pe un service auto din Bacău, de unde nu mai voia să plece

Jandarmii din Bacău au intervenit, luni, pentru capturarea unei căprioare care a pătruns în incinta unui service auto. Animalul a fost prins, predat angajaţilor Ocolului Silvic şi eliberat în mediul său natural.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 15:26

Căprioară salvată dintr-un service auto şi eliberată de jandarmi în pădure, la Bacău
Căprioara a fost eliberată în pădure de jandarmii din Bacău - Facebook

Administratorul unui service auto din Târgu Ocna a anunţat, luni dimineaţă, Postul de Jandarmi Balneoclimateric din Târgu Ocna că în incinta service-ului a pătruns o căprioară, care este speriată şi nu pleacă.

Căprioara, salvată din service şi eliberată în pădure

Împreună cu lucrătorii service-ului, jandarmii au reuşit să prindă animalul. Căprioara a fost preluată de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Târgu Ocna, care au eliberat căprioara în pădurea din apropiere, după ce s-au asigurat că starea de sănătate a animalului este una foarte bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile recomandă cetăţenilor să anunţe prin apel la numărul unic de urgenţă 112 situaţiile de acest gen, pentru a putea fi luate măsurile necesare astfel încât animalele să nu sufere, relatează news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » O căprioară speriată a "pus stăpânire" pe un service auto din Bacău, de unde nu mai voia să plece