Antena Meniu Search
x

O destinaţie de vacanţă cum RAR întâlneşti în Europa: Parcul Naţional Plitvice (GALERIE FOTO INCREDIBILĂ)

Croaţia este o destinaţie de vacanţă incredibilă, de care de vei îndrăgosti iremediabil. Şi de unde te vei întoarce cu un album foto de neuitat.

Croaţia este o destinaţie de vacanţă incredibilă, de care de vei îndrăgosti iremediabil. Şi de unde te vei întoarce cu un album foto de neuitat.

Fără doar şi poate, Croaţia este cunoscută în întreaga lume datorită insuliţelor intime, perfecte pentru petrecerea unui concediu relaxant, şi pentru cadrul natural superb.

Fie că vorbim despre coasta dalmată sau despre orăşelele pestriţe, Croaţia abundă de obiective turistice frumoase.

Unul dintre cele mai vizitate locuri este Parcul Naţional Plitvice, o oază de linişte şi relaxare, un frumos colţ de rai în care predomină liniştea.

Situat la o aruncătură de băţ de graniţa bosniacă, în interiorul reliefului carstic al Croaţiei, Parcul Naţional Plitvice este un paradis cum rar îţi este dat să întâlneşti în viaţă.

16 lacuri cristaline se împleticesc printr-o serie de cascade. Apele, bogate în minerale, sculptează stâncile şi favorizează apariţia vegetaţiei.

Speciile de fluturi pictează zona în culori năucitoare.

O vizită a parcului şi lacurilor te face să realizezi că Europa este plină de surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » O destinaţie de vacanţă cum RAR întâlneşti în Europa: Parcul Naţional Plitvice (GALERIE FOTO INCREDIBILĂ)