Antena Meniu Search
x

Video O familie de antreprenori români a fugit de coronavirus în Zanzibar, pentru a trăi fără restricții

O familie de antreprenori din România trăieşte aventura vieţii în Zanzibar. S-au mutat în idilicul arhipelag, cu cei trei copii ai lor, pentru a scăpa de restricţiile din pandemie. Şi-au înscris copiii în sistemul de homeschooling, îşi administrează afacerea de la distanţă, admiră răsăritul soarelui din pat şi trăiesc liberi.

Vezi și
  • Zanzibarul este una dintre puţinele ţări în care nu există restricţii
  • Cuplul a descoperit că afacerile pe care le aveau de 15 ani pot fi conduse cu succes şi de la distanţă

După luni de restricţii, au ales o viaţă liberă într-o ţară exotică. A fost decizia Anetei Jechiu, care, împreună cu soţul ei, şi-au luat inima în dinţi şi au ales calea paradisului pierdut.

Aneta Jechiu: Toată aventura noastră a început în septembrie, când trebuia să înceapă noul an şcolar şi eram conştienţi că va începe un al doilea val de restricţii şi atunci am decis în familie să retragem copiii din sistemul de învăţământ românesc şi să optăm pentru varianta homeschooling.

Cum este văzută pandemia în Zanzibar

O lună mai târziu erau deja instalaţi în Zanzibar.

Aneta Jechiu: Zanzibarul este una dintre puţinele ţări în care nu există restricţii, aici nu există pandemie, nu se poartă măşti, nu există această distanţare socială.

Iniţial au vrut să stea într-o vilă de închiriat pe termen lung. Au reuşit în cele din urmă să obţină o ofertă foarte bună la un hotel. Pentru cei trei copii, paradisul african a venit cu multă libertate, prieteni noi şi o altfel de şcoală.

Aneta Jechiu: Cu şcoala se descurcă foarte bine, am accesat două platforme, la fel este în engleză şi are un mod de a preda interactiv. Copiii trăiesc aici foarte liberi, cresc frumos.

Homeschooling și muncă online, din Zanzibar

Cuplul a descoperit că afacerile pe care le aveau de 15 ani pot fi conduse cu succes şi de la distanţă.

Aneta Jechiu: În Bucureşti, noi avem o şcoala foarte mare de manichiură-pedichiură, un magazin de produse profesionale, atât fizic, cât şi online şi mai avem şi o platformă de cursuri online pe care o administrăm.

Timp de calitate cu cei dragi, alimentaţie sănătoasă şi linişte. Aneta a descoperit că se poate. Iar cea mai importantă lecţie a Zanzibarului este că fericirea poate fi găsită în lucrurile simple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » O familie de antreprenori români a fugit de coronavirus în Zanzibar, pentru a trăi fără restricții