Antena Meniu Search
x

O femeie de afaceri din Brazilia, jefuită de bijuterii în valoare de 3 milioane de euro la Săptămâna Modei de la Paris

O braziliancă a fost jefuită de bijuterii cu o valoare estimată de 3 milioane de euro în timp ce se deplasa marţi spre un eveniment programat la Săptămâna Modei de la Paris, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 21:07

Victima, directoarea unei companii braziliene, a depus o plângere la comisariatul de poliţie
O femeie de afaceri din Brazilia, jefuită de bijuterii în valoare de 3 milioane de euro la Săptămâna Modei de la Paris - Profimedia

Victima, directoarea unei companii braziliene, a depus o plângere la comisariatul de poliţie din arondismentul al XVI-lea din Paris, evaluând valoarea bunurilor furate la 3 milioane de euro, potrivit surselor din Poliţia franceză.

"Suma exactă a prejudiciului nu este cunoscută în prezent", a dorit să nuanţeze Parchetul din Bobigny.

Poliția a evaluat valoarea bunurilor furate la 3 milioane de euro

Marţi, femeia de afaceri braziliană a aterizat pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle şi s-a deplasat apoi cu un automobil închiriat spre un eveniment programat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, care a debutat luni. Într-o intersecţie din localitatea Saint-Denis, situată la nord de Paris, vehiculul a rămas blocat într-un ambuteiaj, a relatat aceeaşi sursă familiarizată cu ancheta în curs de desfăşurare.

Pe acelaşi subiect

Doi bărbaţi au sosit atunci pe un scuter, au spart luneta vehiculului şi au furat un bagaj de mână şi un geamantan Louis Vuitton, fără să o rănească pe victimă şi nici pe şoferul acesteia. Apoi, cei doi bărbaţi au fugit de la faţa locului.

"Ne aflăm încă la începutul anchetei", a precizat aceeaşi sursă. Anchetatorii francezi doresc să afle dacă victima a fost în prealabil urmărită sau dacă a fost vorba doar despre un jaf comis de autori care au dorit să profite de o oportunitate.

Ancheta a fost deschisă pentru "jaf comis în grup şi cu acte de violenţă" şi a fost încredinţată Brigăzii de combatere a banditismului, a precizat Parchetul din Bobigny. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » O femeie de afaceri din Brazilia, jefuită de bijuterii în valoare de 3 milioane de euro la Săptămâna Modei de la Paris