Antena Meniu Search
x

O linguriță pe zi și scapi de orice boală! O rețetă din Evul Mediu face minuni

Un amestec datând din Evul Mediu, o epocă în care bolile şi epidemiile erau la ordinea zilei, şi nu existau medicamente pentru a fi eradicate, promite tratarea oricărei afecțiuni

Un amestec datând din Evul Mediu, o epocă în care bolile şi epidemiile erau la ordinea zilei, şi nu existau medicamente pentru a fi eradicate, promite tratarea oricărei afecțiuni. 

Remediul este pe bază de plante şi constituie cea mai bună soluţie pentru combaterea tuturor infecţiilor din organism, fiind extrem de util mai ales în perioada rece. Doar o linguriţă din acest amestec va încălzi corpul aproape instant!

Vei avea nevoie de:

- 10 căţei de usturoi tocaţi mărunt

- o ceapă tocată mărunt

- o rădăcina de 3 cm de ghimbir proaspăt tocată mărunt

- 1 baton de scorţişoară

- o rădăcina de 4-5 cm de hrean tocată mărunt

- 1 ardei iute tocat mărunt (cu tot cu seminţe)

- o jumătate de linguriţă de curcumă

- o jumătate de lămâie tăiată felii

- 500 de ml de oţet de mere

Ce trebuie să faci:

După ce ai spălat şi tocat mărunt ingredientele, aşază-le pe toate într-un borcan încăpător. După ce le-ai adăugat în borcan, trebuie să te asiguri că oţetul acoperă ingredientele. Dacă nu le acoperă, poţi să mai adaugi. Pune capacul la borcan, închide-l ermetic şi agită bine conţinutul. După ce l-ai agitat, bagă-l la frigider şi lasă-l să stea timp de 5 zile. Nu uită să agiţi zilnic amestecul. La finalul celor 5 zile strecoară partea lichidă de partea solidă. Tu vei consumă doar partea lichidă. Acest remediu nu este indicat persoanelor care au probleme cu stomacul, precizează site-ul kfetele.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » O linguriță pe zi și scapi de orice boală! O rețetă din Evul Mediu face minuni