Antena Meniu Search
x

O tânără şi-a transformat corpul, pierzând doar 2 kilograme, în 2 ani: „Totul se rezumă la 1.800 de calorii pe zi”

Arielle Lorre a petrecut doi ani lucrându-şi corpul pentru a ajunge la aspectul dorit şi a pierdut doar două kilograme, dar a ţinut o dietă strictă, bazată pe 1.800 de calorii pe zi, pentru a vedea rezultatele spectaculoase.

Arielle Lorre a petrecut doi ani lucrându-şi corpul pentru a ajunge la aspectul dorit şi a pierdut doar două kilograme, dar a ţinut o dietă strictă, bazată pe 1.800 de calorii pe zi, pentru a vedea rezultatele spectaculoase.

În urmă cu doi ani, Arielle se simţea ca şi cum „ar fi pierdut controlul” asupra corpului ei şi a înţeles că trebuie să facă o schimbare, motiv pentru care a apelat la un ghid de nutriţie pentru a-şi reda încrederea în sine.

Cu o serie de probleme intestinale și hormonale, o abordare restrictivă a hranei și cu mult exercițiu, ea a găsit această activitate ca fiind un mod distractiv de a afla... mai multe despre fitness.

Pornind încet, Arielle a făcut sporadic o parte din rutinele cardio și pentru greutate corporală, pe parcursul a câtorva săptămâni, încercând să îşi creeze un program constant.

După un an de desfășurare a programului, Arielle a observat că, în timp ce imaginea și compoziția ei se schimba - greutatea rămânea aproape la fel.

"Activitatea fizică m-a ajutat să-mi schimb abordarea în felul în care mâncam; Aveam nevoie de hrană pentru a-mi alimenta antrenamentele și am ajuns să mă obişnuiesc cu acest stil de viaţă. Acest lucru nu s-a întâmplat peste noapte, dar treptat", a spus Arielle.

Multe dintre mesele pe care le-a pregătit au fost făcute acasă, astfel încât să poată controla cantitatea și tipul ingredientelor folosite. Gustările sale constau de asemenea în biscuiţi cu castane de casă, migdale sau avocado şi multe verdeţuri, legume prăjite.

Unul dintre utilizatorii Instagram în care tânăra postează zilnic alimentele şi preparatele pe care urmează să le mănânce a observat că în meniul acesteia lipsesc cu desăvârşire fructele.

Arielle a explicat însă că, deşi fructele sunt minunate şi oferă extrem de multe beneficii, ea încearcă pentru moment să elimine toate zaharurile naturale, dar nu va renunţa toată viaţa să mănânce fructe, ci doar pentru o perioadă.

Pe lângă dieta strictă pe care tânăra o ţine fără vreun gând de a trişa, Arielle îşi alimentează corpul şi cu energie, antrenându-se zilnic pentru a-şi păstra condiţia fizică de invidiat.

"Aceste victorii au fost aproape în întregime în mentalitatea mea - cât de bine îmi tratam corpul, răbdarea de care dădeam dovadă în timpul procesului și faptul că am înţeles că nu trebuia să concurez pentru o dată limită", a declarat ea.

Tânăra a postat pe Instagram mai multe reţete şi a continuat să le transmită urmăritorilor sentimentele pe care le are în urma acestui proces, precum şi programul pe care a reuşit să îl urmeze cu stricteţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » O tânără şi-a transformat corpul, pierzând doar 2 kilograme, în 2 ani: „Totul se rezumă la 1.800 de calorii pe zi”