Antena Meniu Search
x

(P) 6 pași pentru a-ți alege restaurantul perfect pentru nuntă

Cu toate că sezonul nunților s-a finalizat, abia acum începe momentul planificării nunților pentru anul viitor. Chiar dacă alegerea unei săli de evenimente pentru nunta ta nu reprezintă neapărat o prioritate în acest moment, ci mai degrabă alegerea rochiei sau a coafurii, află că acest lucru este esențial mai ales în condițiile în care ne aflăm în prezent. Din cauza faptului că foarte multe nunți s-au amânat în ultimii doi ani s-ar putea ca locul la care te gândești pentru ziua evenimentului tău să nu mai fie disponibil deja.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 11:13

În plus spațiul pe care îl vei alege pentru ziua evenimentului tău va fi piesa de rezistență care va dicta aproape toate celelalte lucruri pe care le ai de făcut, cum ar fi alegerea preparatelor, alegerea rochiei de mireasă sau chiar tematica nunții.

Dacă îți dorești, spre exemplu, o nuntă în natură, este bine să te asiguri de pe acum că locația în care vei avea disponibil un astfel de peisaj este liberă.

Iată deci câțiva pași pe care să-i urmezi pentru a-ti alege sala de nuntă potrivită pentru marele eveniment din viața ta.

Verifică dacă locația este disponibilă

Înainte de a-ți face planuri că nunta ta va avea loc într-o anumită locație este bine să te asiguri că aceasta este disponibilă în data în care îți dorești să te bucuri de marele tău eveniment.

De cele mai multe ori, rezervările se fac cu un an sau chiar cu doi înainte, așa că s-ar putea ca anumite perioade să nu fie disponibile.

Alege o sală de evenimente care să aibă capacitatea necesară de locuri

Odată ce ați decis să vă uniți destinele este esențial să vă faceți o idee despre numărul de invitați pe care vă doriți să îi chemați alături de voi în ziua cea mare.

Acest lucru vă va ajuta să vă găsiți cu mai multă precizie și ușurință locația în care va avea loc nunta voastră.

Restaurantul trebuie să aibă capacitatea de a primi numărul de invitații de pe lista voastră înainte de a face rezervarea propriu-zisa.

Acordă o atenție deosebită bugetului

Există o multitudine de săli de evenimente și restaurante, însă fiecare are regulile și prețurile proprii.

În timp ce unele locații solicită plata locației pe lângă meniu, altele în schimb îți oferă spațiul în prețul meniului.

Așadar asigură-te că te interesezi de toate aceste lucruri și că cheltuielile se vor încadra în bugetul de care dispui, fie că este înainte fie că este după marele eveniment.

Observă și alte facilități

Pentru că există atât de multe variante din care poți alege este important să te orientezi către acele locații sau restaurante care îți oferă mai multe facilități atât vouă ca și miri cât și invitaților.

Spre exemplu, daca faci nunta in Timisoara, alege sala de nunti Rivière cu peisaje la exterior, o terasă frumoasă sau eventual o vedere la un lac.

Alege un restaurant care îți oferă mai multe opțiuni de meniu

Cu siguranță îți dorești ca nunta ta să fie una cu adevărat unică și de neuitat atât pentru pentru voi cât și pentru invitații voștri.

Se spune că singurele lucruri pe care invitații le țin minte din cadrul unei nunți cu o precizie uimitoare, in afara de voi, ca miri și de atmosfera, este mâncarea și muzica.

Așadar este recomandat să îți alegi o locație care îți oferă meniuri cât mai variate din care să alegi acel meniu care se va plia în funcție de stilul invitaților tăi.

Informează-te despre ce anume este inclus în prețul meniului

Atunci când îți alegi restaurantul pentru nuntă îți recomandăm să pui cât mai multe întrebări și să te informezi în detaliu despre tot ceea ce este inclus în meniu și ce anume trebuie achitat separat.

În acest fel vei evita orice fel de confuzie ulterioară referitoare la plățile pe care le ai de făcut după nuntă.

Asigură-te că accesul la restaurant este facil și că există locuri de parcare

Se poate să o găsești anumite locații pentru nunta ta, care arată pur și simplu uimitor, însă accesul pentru invitații tăi ar putea fi destul de greoi.

Dacă totuși îți dorești ca nunta ta să se desfășoare în acea locație, asigură-te că le oferi invitaților tăi modalități prin care să ajungă la restaurant într-o manieră cât mai simplă.

De asemenea este bine să iei în calcul și numărul locurilor de parcare pentru a nu crea disconfort în cazul invitaților care vor veni cu mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » (P) 6 pași pentru a-ți alege restaurantul perfect pentru nuntă