Antena Meniu Search
x

(P) Cat costa o rochie de seara in 2022?

Rochiile de seara sunt din ce in ce mai spectaculoase. Dar si costurile sunt pe masura. De aceea, poti reflecta de mai multe ori inainte de a decide in ce model sa investesti in rochia visurilor, mai ales ca marea majoritate ajung sa fie purtate pentru o singura data. Acest fapt te poate face sa iei in considerare si ideea de a inchiria o rochie, astfel incat nici sa nu cheltuiesti mult pe o rochie sau sa-ti incarci garderoba cu multe piese inutile.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 12:41

Poti sa fii cumpatata si sa cercetezi cu atentie piata, pentru ca sigur vei gasi multe modele adecvate ocaziei, pe care le poti avea la cel mai bun pret.

Ce influenteaza pretul unei rochii in 2022?

Ca la orice alta piesa vestimentara, costul unor rochii de seara este influentat de materialul din care acestea sunt realizate, de bogatia lor, cat si de numarul aplicatiilor folosite. Mai apoi, daca rochia este creatia proprie a unui brand renumit sau a unui designer, va trebui sa scoti din portofel o suma mai mare de bani. La polul opus pot fi rochiile care se gasesc in comertul uzual, pe care le poti gasi intr-o oferta de pret mai buna si mai avantajoasa. Insa, cu cat ele se raporteaza mai bine la tendintele de actualitate, cu atat si costurile vor fi pe masura.

Se tine cont si de cerere versus oferta (ce isi doresc doamnele in zilele de eveniment), capitol la care exceleaza rochiile cat mai feminine, bogate in material, accesorizate sau cu dantela, din tull sau satin, cu imprimeuri deosebite (precum cele traditionale) si multe altele.

Astfel, cu cat esti mai pretentioasa si vrei sa fii mai speciala, mai gratioasa, ori ocupi o pozitie aparte in raport cu specificul evenimentului, cu atat bugetul alocat unei rochii de seara va fi mai amplu.

Ce e mai bine: sa inchiriezi sau sa cumperi o rochie?

Daca faci parte din categoria femeilor care se prezinta foate rar la un eveniment sau care trebuie adesea sa respecte un dress code, cel mai probabil optiunea ideala pentru tine e sa inchiriezi o rochie. Inconvenientele apar atunci cand vine vorba de marime sau de numarul de zile pentru care rezervi rochia, ori la returnare cand, in cazul unor defecte, risti sa aloci un buget extra sau sa achizi contravaloarea rochiei daca aduci un prejudiciu major ce nu poate fi anticipat de multe ori.

Acesta poate fi si motivul pentru care, cele mai multe femei aleg sa-si achizitioneze rochia de seara, chiar daca aceasta e purtata o singura data.

La costurile initiale poate fi necesar sa ai in vedere si pe cele cu modificarile aferente, unele nefiind adaptate intru tocmai oricarei constitutii corporale. Un avantaj la achizitia rochiei de seara e insusi fapul ca o poti modifica dupa bunul plac si sa o transformi in repetate randuri astfel incat, sa porti diferit aceeasi rochie, la mai multe evenimente.

Toate aceastea depind insa de ocazie, de specificul si dorintele fiecarei femei in parte samd.

La ce preturi sa te astepti cand cumperi o rochie de seara

In urma cu cativa ani era aparent imposibil sa gasesti modele cu adevarat spectaculoasa la doar cateva sute de lei. Astazi insa, acest lucur devine posibil cand urmaresti aceste rochii de seara JojoFashion care se fac apreciate nu doar prin materialele fine si placute, cat si prin varietatea de modele, culori, marimi, amplitudinea tesaturii etc.

Ca prin urmare, putem afirma ca, costurile, pornesc de la pretul de 60-100 lei si pot atinge in cel mai fericit caz, suma de 500 lei.

Bineinteles, in alte parti vei gasi rochii care depasesc si dublul sau chiar triplul acestei sume. Asa ca, inainte de a pleca la cumparaturi, analizeaza cu atentie si ce oferte se regasesc in magazinul online www.jojofashion.ro , pentru ca ai posibilitatea de a descoperi adevarate chilipiruri la preturi accesibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » (P) Cat costa o rochie de seara in 2022?