Antena Meniu Search
x

(P) Cele mai comune tipuri de sloturi online pe care le poţi încerca în cazinouri

Dacă eşti începător şi intri pentru prima dată într-un cazino online, îţi recomandăm să citeşti despre cele mai populare tipuri de sloturi online şi despre modul în care acestea funcţionează, astfel încât să poţi lua decizii responsabile încă de la primul contact cu site-ul sau cu aplicaţia cazinoului.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 10:29

Cele mai comune tipuri de sloturi online pe care le poţi încerca în cazinouri
Cele mai comune tipuri de sloturi online pe care le poţi încerca în cazinouri

Sloturi clasice

Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de jocuri slot din cazinourile online şi seamănă perfect cu cele fizice. Există trei simboluri pe o rolă, obiectivul fiind acela de a alinia un anumit simbol pentru a câştiga. Există şi versiuni ceva mai avansate ale sloturilor clasice care au trei linii şi trei role, având un număr de trie linii de plată, însă aparatele de genul acesta funcţionează pe principiul deja explicat. Deşi acum sunt alese sloturi mult mai complexe, acestea rămân în continuare cele mai populare şi cele mai cunoscute.

Sloturi video

Sloturile video au în general 3 role cu 4 sau cu 3 coloane. Liniile de plată sunt cuprinse între 5 şi 21. Comparativ cu sloturile clasice, acestea sunt mai accesorizate şi au mai multe simboluri speciale, care fac ca aplicaţia să fie extrem de atractivă. Chiar dacă totul se bazează aici pe noroc, cu cât numărul de role este mai mare, cu atât şansele de a câştiga sunt mai mari, astfel cât investiţia este ceva mai sigură în astfel de sloturi.

Sloturi multiplicatoare

Este posibil că începătorii să fi primit deja recomandarea de a începe cu pariuri maxime la sloturi, însă acesta nu este mereu cel mai bun sfat. În cazul în care consideri că este prea riscant să faci asta, există sloturile multiplicatoare, care te pot ajuta. Tipul acesta de sloturi nu dau bonusuri sau stimulente, în cazul în care pariezi maxim, cum se întâmplă în alte cazuri, însă au plăţi foarte bune.

Sloturile cu bonusuri

Sloturile cu bonusuri sunt unele dintre cele mai tentate şi se bazează ape faptul că oferă jocuri în cadrul altor jocuri. Poţi obţine bonusul în momentul în care la sloturi îţi iese o combinaţie câştigătoare, în funcţie de jocul ales şi atunci te vei muta într-un alt scene unde ai alte posibilităţi, din nou, în funcţie de ocul pe care l-ai ales. De obicei, la aceste jocuri poţi să primeşti bai în plus sau un anumit număr de rotiri gratuite. Vestea mai puţin bună în sensul acesta este că poţi să nu obţii nicio combinaţie câştigătoare sau că aceste combinaţii pică mai greu, însă în final se va dovedi foarte distractiv să testezi şi aceste jocuri.

Acestea sunt unele dintre cele mai des întâlnite şi jucate tipuri de sloturi din cazinourile online. Atunci când vrei să îţi încerci norocul la sloturi ţine cont de faptul că trebuie să fii major pentru a tranzacţiona în cazinourile online. De asemenea, înainte de a începe să joci îţi recomandăm să apelezi la un cazino de încredere şi să analizezi cu atenţie piaţa în acest sens. Pariază responsabil şi gestionează-ţi raţional bugetul iar efectele se vor vedea cu siguranţă încă din primele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) Cele mai comune tipuri de sloturi online pe care le poţi încerca în cazinouri