Antena Meniu Search
x

(P) Tipuri de farduri de obraz și alegerea corectă a acestora

La fel ca și alte produse cosmetice decorative, fardul de obraz este un mijloc cosmetic indispensabil în trusa cosmetică a unei femei, având proprietatea să confere feței un aspect proaspăt și radiant. Însă, pentru a obține un machiaj impecabil, este necesar să alegem produsul potrivit. Astfel, mai jos vă vom prezenta tipurile de fard de obraz și cum să alegeți corect nuanța potrivită.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 11:48

(P) Tipuri de farduri de obraz și alegerea corectă a acestora
(P) Tipuri de farduri de obraz și alegerea corectă a acestora

Tipuri de farduri de obraz

  • Fard uscat (de tip pudră)

Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele, se distribuie ușor și are o durabilitate ridicată. Se aplică cu ajutorul unei pensule speciale. Cel mai adesea, produsele sub formă de pulbere au o strălucire ușoară, astfel încât să ilumineze ușor tenul.

  • Fard cremos

Acest tip de fard de obraz https://makeup.ro/categorys/23448/ este ideal pentru persoanele cu pielea uscată, deoarece fardul cremos conține ingrediente hidratante. Este recomandat să îl aplicați cu degetele, iar dificultatea în aplicarea acestuia constă în faptul că trebuie să fie complet estompat.

  • Fard-stick

Acesta este o opțiune excelentă chiar și pentru începători, deoarece este foarte ușor de utilizat. Însă, tindem să menționăm că acest fard nu este potrivit pentru persoanele cu ten gras.

  • Fard de obraz de tip gel

Acest tip de fard va conferi pielii un aspect radiant. Produsul se potrivește pentru persoanele cu tenul gras, normal până la cel mixt. Este aproape întotdeauna translucid și poate fi ușor umbrit cu degetele sau cu un burete. De asemenea, poate fi aplicat și cu o pensulă, iar principalul lucru este să fie estompat rapid, deoarece este absorbit instantaneu.

Cum să alegeți corect nuanța potrivită

Fardul completează aspectul, deci ar trebui să fie în armonie cu alte produse cosmetice decorative și să se potrivească tenului Dvs. 

Dacă aveți o piele foarte deschisă, atunci ar trebui să alegeți un fard de obraz într-o culoare deschisă. 

Nuanța de chihlimbar este potrivită pentru fetele cu ten bej și măsliniu. 

Nuanța de piersic este cea mai versatilă: se potrivește bine cu majoritatea tipurilor de machiaj.

Un fard de nuanță întunecată este cel mai bun mod de a-ți accentua perfect pomeții. Atunci când este aplicat pe partea proeminentă a pomeților, acesta face fața mai alungită. Arată grozav cu machiajul strălucitor al ochilor și rujuri de nuanțe întunecate. 

Fardul bej este perfect pentru machiajul nud - acesta modelează ușor ovalul feței.

Un fard de obraz ales corect va contribui la obținerea unui machiaj superb și rezistent. Deci, nu ezitați nicio clipă să achiziționați acest produs cosmetic decorativ.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) Tipuri de farduri de obraz și alegerea corectă a acestora