Antena Meniu Search
x

(P) TrackGPS extinde soluția de plată automată a taxei de drum și în Bulgaria

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 15:15

TrackGPS extinde soluția de plată automată a taxei de drum și în Bulgaria
TrackGPS extinde soluția de plată automată a taxei de drum și în Bulgaria

Soluția e-Toll by TrackGPS, care permite plata eficientă a taxei de drum în Ungaria, este acum disponibilă și în Bulgaria. Începând din această lună, TrackGPS extinde acest serviciu și pe teritoriul Bulgariei.

Implementată până în prezent cu succes pentru peste 3000 de companii ale căror vehicule tranzitează Ungaria, soluția e-Toll este completată prin integrarea celei de-a doua țări europene aflată la granița cu România. Furnizorul de soluții de Fleet Management declară că Ungaria și Bulgaria sunt primele de pe o listă mai lungă de țări pe care le vor integra în soluția e-Toll.

Șoferii vehiculelor de transport care parcurg drumurile din Bulgaria nu mai sunt nevoiți să cumpere vinieta electronică. Plata se realizează automat printr-un sistem de taxare numit Toll BG (e-Toll Bulgaria), cu ajutorul soluției Monitorizare Basic din portofoliul TrackGPS.

Coordonatele referitoare la segmentele de drum parcurse sunt înregistrate și sunt transmise în timp real printr-un API către sistemul Toll BG. Aceste date sunt prelucrate și folosite la calcularea corectă a taxei de drum, prețul fiind stabilit în funcție de distanța parcursă și de clasa de emisii. Plata se efectuează din contul de client creat pe platforma Toll BG, care este alimentat în prealabil cu credit.

Despre platforma Toll BG

Platforma permite companiilor să aibă un control sporit asupra banilor prin setarea unei limite de credit care poate fi la nivel de cont sau pentru fiecare vehicul în parte. De asemenea, există posibilitatea de a seta notificări pentru situația în care soldul scade sub o anumită limită, astfel existând mereu în contul de client suma necesară plății taxelor de drum și fiind evitate posibilele amenzi.

În sistem, clienții au posibilitatea de a:

-        Vizualiza tranzacțiile efectuate pe IBAN-ul contului.

-       Afișa plățile pentru achiziționarea taxei de drum.

-       Vizualiza și descărca facturile generate automat.

-       Consulta limita de credit setată și soldul curent. 

Indiferent dacă tranzitarea are loc în Ungaria sau în Bulgaria, serviciul e-Toll poate fi implementat doar pentru vehiculele care sunt monitorizate prin soluția standard TrackGPS.

Fie că folosești această soluție pentru a tranzita Ungaria, Bulgaria sau ambele țări, specialiștii TrackGPS te vor ajuta să automatizezi acest proces pentru a obține mai mult control, mai puțin timp dedicat operațiunilor administrative și pentru a reduce considerabil numărul de amenzi.

Cu ajutorul soluției e-Toll by TrackGPS plata taxei de drum în Ungaria sau Bulgaria poate fi efectuată rapid și ușor. Implementează această soluție și eficientizează activitatea de transport pentru compania ta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) TrackGPS extinde soluția de plată automată a taxei de drum și în Bulgaria