Antena Meniu Search
x

(P) Trenduri în materie de culori, în această toamnă pentru designul interior

Toamna este anotimpul care vine cu extrem de multe culori și nuanțe calde care te încântă la fiecare pas, oferindu-ți un sentiment de confort, atunci când alegi să aduci aceste nuanțe în interiorul casei tale.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 13:30

Trenduri în materie de culori, în această toamnă pentru designul interior

Toamna este anotimpul care vine cu extrem de multe culori și nuanțe calde care te încântă la fiecare pas, oferindu-ți un sentiment de confort, atunci când alegi să aduci aceste nuanțe în interiorul casei tale.

Având în vedere că zilele sunt mult mai scurte și mai reci, cu siguranță vei petrece mai mult timp în casă decât afară. Așadar locuința ta poate fi acel loc călduros și confortabil în care îți dorești să te întorci după o zi aglomerată și rece.

Trendurile în materie de culori în acest an se axează pe naturalețe și relaxare.

Astfel că o să întâlnești foarte multe decoruri în culori precum marouri îndrăznețe, caramel confortabil, alb cremos sau chiar gri petrol.

Adu nuanțele tomnatice în întreaga ta casă

Fie că ești un iubitor al culorilor neutre sau al celor mai îndrăznețe, acestea au un impact puternic în starea ta de bine și în confortul tău emoțional.

Atunci când alegi să te folosești de culori pentru a-ți exprima personalitatea dar și pentru a-ți crea confortul pe care ți-l dorești în casa ta, poți aduce energia acestor nuanțe prin toate tipurile de țesături, elemente de decor sau chiar lenjerii de pat pe care le găsești, în nuanțe și imprimeuri fascinante pe PatulMeu.ro.

Alege să îți transformi fiecare cameră într-una extrem de confortabilă și călduroasă, și nu uita să faci din dormitorul tău acel loc primitor, în care să te întorci de fiecare dată cu bucurie.

Culori inspirate din natură

Natura este cea care dă tonul în trendurile pentru o toamna 2022 iar acestea sunt în topul preferințelor designerilor datorită faptului că creează o atmosferă plină de confort.

Orice nuanță de verde este o culoare atemporală care poate fi folosită atât pentru vopsirea pereților cât și pentru covoare, draperii sau chiar plante naturale.

Albul mereu în top

O culoare care va fi întotdeauna în topul preferințelor designerilor dar și al oamenilor, albul este extrem de iubit datorită versatilității sale, atunci când vorbim despre combinațiile pe care le poți face, dar și datorită faptului că acesta aduce extrem de multă căldură în locuința ta.

Poți contrabalansa nuanța albului cu culori în contrast precum metalul sau orice altă culoare puternică, sau poți îmblânzi atmosfera cu câteva nuanțe calde precum culoarea lemnului.

Galben și auriu

Nu avem cum să ne gândim la toamnă fără a ne gândi la culoarea galbenă în toate nuanțele sale de la cele mai deschise la cele închise sau chiar la maro.

Astfel că, un scaun în culoarea galbenă și un tapet maroniu ar putea să aducă câteva reflexii calde într-o bucătărie sau în sufrageria ta.

Nuanțe de gri

Toamna este cu siguranță despre culori strălucitoare, îndrăznețe și puternice.

Orice nuanță de gri de la cele deschise până la cele mai închise îți vor crea sentimentul de eleganță și echilibru, atunci când alegi să le combini cu alte culori de toamnă precum galben, verde măsliniu sau cu auriu.

Albastru îndrăzneț

Dacă în timpul verii albastrul senin ne ducea cu gândul la valurile mării, iată că în această toamnă putem să apelăm la nuanțele sale mai închise sau chiar la bleu.

Această culoare se va potrivi extrem de bine în contrast cu un galben muștar dar și cu auriu sau alb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » (P) Trenduri în materie de culori, în această toamnă pentru designul interior