Meniu LIVE
Search
x

Video Parcurile acvatice, o nouă atracție pe litoralul românesc. Cât costă o zi de distracție

Cine s-a săturat de stat la plajă îşi poate petrece vacanţa în parcurile de distracţii  la malul mării. În Mamaia, Eforie Nord şi Jupiter, mii de turişti au la dispoziţie în aqua parcuri zeci de tobogane, plaje plutitoare si piscine cu spumă. 

De Andreea Petrescu la 22.07.2022, 21:03
Vezi și

Într-un aqua park din Mamaia, copii, tineri şi chiar adulţi îşi pot testa limitele într-un parc acvatic plutitor.

Băiețel: "Cel mai mult mi-a plăcut să mă duc pe chestia aia, aşa înaltă, şi să mă dau de acolo pentru că e foarte sus şi adrenalină mare. E un 10 din 10 locul ăsta."

Parcul vine cu oferte şi pentru părinţii care vor să facă ski nautic sau wakeboarding. 

"Cablul porneşte de la 0 la 30 într-o secundă. Trebuie să te ţii tare. Altfel, nu o să reuşeşti să porneşti."

Pe acelaşi subiect

Sporturile nautice se bucură de succes şi printre turiştii străini care ajung la noi. Turist din Elveţia: "Am venit aici pentru patru zile, chiar ne-a făcut plăcere şi, în special, parcul de distracţii e foarte drăguţ. Da, cred că vom reveni". 

Intrarea în parc costă 120 de lei pentru o zi. Biletele pot fi însă achiziţionate şi pentru o oră sau trei ore. Într-un alt parc de distracţii din Mamaia, accesul pentru o zi costă 95 de lei. Aici, turiştii se pot aventura în 19 tobogane. 16 dintre ele, cu o înălţime între 14 şi 16 metri. Nu sunt însă singurele atracţii. 

Andreea Şerban: reprezentanta unui parc: "Dans, karaoke, teatru, animaţie, fotografie, cadouri, evenimentele pentru adulţi. Am fost plăcut surprinsă să văd că adolescenţii au ales mult să-şi petreacă timpul la noi în parc."

Aqua park-urile, luate cu asalt și în Eforie Nord

2500 de persoane au fost astăzi şi în aqua park-ul din Eforie Nord, amplasat direct pe plajă. 

"Superb, distracţie maximă."

"Aţi venit pentru copii?"

"Pentru copii, da, bălăceală maximă."

Copil: "Mă distrez..."

Iar părinţii au încins o horă ad-hoc în piscină. După care a urmat spuma party.

"Doi, unu! 

"Nebunie cu spumă!"

Ciprian, reprezentantul unui aqua park: "Este superadrenalină, super distracţie. Spuma party! Aruncăm cu spumă în toată lumea, super distracţie, este nebunie."

Pentru o zi întreagă în aqua park-ul din Eforie Nord, biletul pentru adulţi e 55 de lei, iar pentru copii e 45 de lei. Tarife apropiate sunt şi la water park-ul din staţiunea Jupiter. Francesca Anton, reprezentanta parcului: "Avem 11 tobogane. Cei mici au o zonă de splash dedicată." Turiştii care optează pentru doar trei ore plătesc jumătate din biletul pentru întreaga zi. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Parcurile acvatice, o nouă atracție pe litoralul românesc. Cât costă o zi de distracție