Antena Meniu Search
x

Pet sitter, afacerea verii. Se câștigă zeci de lei pe oră pentru a plimba căței, iar unii plimbă câte 12!

Meseria din care se câştigă cel mai mult este şi cea mai surprinzătoare: românii care plimbă câini câştigă zeci de lei pe oră numai pentru un singur exemplar. Şi mulţi ajung să aibă-n grijă chiar şi 12 animale simultan. Stăpânii care pleacă în vacanţă îi plătesc regeşte ca să-şi ştie prietenii patrupezi în siguranţă.

Vezi și

Meseria din care se câştigă cel mai mult este şi cea mai surprinzătoare: românii care plimbă câini câştigă zeci de lei pe oră numai pentru un singur exemplar. Şi mulţi ajung să aibă-n grijă chiar şi 12 animale simultan. Stăpânii care pleacă în vacanţă îi plătesc regeşte ca să-şi ştie prietenii patrupezi în siguranţă. Există şi români care găzduiesc în propriile case, temporar, căţei, pisici sau papagali. 

Faceţi cunoştinţă cu Lola şi Rooney. Doi căţei pe care stăpânul n-a vrut să-i lase singuri, cât e plecat din oraş. A plătit un dog-walker, adică o persoană cu experienţă care, timp de o oră pe zi, îi plimbă, îi hrăneşte şi, la fel de important, le oferă atenţie şi afecţiune. O misiune care îi ocupă Cătălinei tot timpul.

După ce ambii căţei sunt echipaţi, Cătălina merge să mai ia un patruped. Este sezonul concediilor şi abia mai face faţă solicitărilor. În unele zile, plimbă chiar şi 12 câini.

E o meserie care a devenit populară abia de curând în ţara noastră. Pentru fiecare jumătate de oră în care cineva le plimbă câinele, stăpânii plătesc 25 de lei. Ceva mai scumpe sunt hotelurile pentru animale: între 85 şi 120 de lei pe noapte.

În astfel de hoteluri, animalele se bucură de canapea, televizor şi jucării la discreţie. Un lux pe care nu-l gustă totuşi chiar toţi câinii.

Pentru căţeii mai sensibili, există bone pentru animale. De doi ani, Tina găzduieşte patrupezi. Pentru acest serviciu preţul ajunge la 100 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Pet sitter, afacerea verii. Se câștigă zeci de lei pe oră pentru a plimba căței, iar unii plimbă câte 12!