Antena Meniu Search
x

Divorț, iubire, lux?! Ce spune DATA nunții voastre despre căsnicia ta! Adevărul stă ascuns în cele mai mici detalii!

Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îți rezervă astrele în căsnicie.

 Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îți rezervă astrele în căsnicie.

21 martie – 19 aprilie

Dacă ai avut nunta în această perioadă, te așteaptă o căsnicie plină de aventuri. Ai ales să spui „da” în zodia Berbecului, care este curajos, îndrăzneț și independent, iar asta înseamnă că nu riscați să vă pierdeți ca indivizi, în timpul mariajului. Veți fi spontani, romantici și plini de surprize, iar această atitudine vă va aduce multă fericire. Aveți grijă, însă, să nu deveniți prea competitivi.

20 aprilie – 20 mai

Cei care se căsătoresc în zodia Taur iubesc frumosul și au un gust aparte pentru lux. În ciuda viziunii idealiste, vor avea o căsnicie bine înfiptă în pământ. Trebuie, însă, să fie atenți să nu intre în rutină și să încerce mereu lucruri noi, atât în activitatea zilnică, cât și în pat.

21 mai – 20 iunie

La cei care se căsătoresc în zodia Gemeni, comunicarea este cheia. Ei știu să discute despre orice problemă și reușesc să treacă, astfel, ușor peste obstacole. Au, însă, nevoie de diversitate, așa că este indicat să se implice în cât mai multe activități împreună.

21 iunie – 22 iulie

Racii pun mare preț pe familie, iar cei care aleg să se căsătorească în această zodie preferă să împartă orice activitate. Cu siguranță își vor da nume de alint și se vor sprijini în orice situație. Pericolul este că riscă să devină foarte buni prieteni și să uite că sunt un cuplu.

23 iulie – 22 august

Căsniciile în zodia Leu sunt foarte dramatice și pasionale. Ambii parteneri au opinii puternice și nu prea sunt dispuși să renunțe într-o ceartă. Dacă nu reușesc să găsească o cale de mijloc, pot ajunge foarte ușor la divorț.

23 august – 22 septembrie

Dacă ați spus „da” în zodia Fecioară, înseamnă că veți fi foarte organizați și veți acorda atenție lucrurilor mărunte. Voi păreți să fiți făcuți unul pentru altul, însă aveți grijă să nu vă concentrați prea mult pe problemele, pentru că riscați să păreți cicălitori.

23 septembrie – 22 octombrie

Nu degeaba cele mai multe nunți au loc în octombrie! Căsnciile în zodia Balanță sunt echilibrate și reușesc să mulțumească partenerii. Cei care spun, însă, „da” în această perioadă riscă să își piardă individualitatea, deoarece țin foarte mult la relație și fac multe compromisuri, pentru a o face să meargă.

23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul este o zodie intensă și sexy, iar o căsnicie în această perioadă va fi foarte pasională. Partenerii nu vor avea nicio problemă să mențină romantismul viu, însă s-ar putea să aibă probleme cu gelozia. Este important ca fiecare să spună ce îl deranjează, pentru a găsi o rezolvare.

22 noiembrie – 21 decembrie

Căsniciile din zodia Săgetător sunt pline de aventuri. Partenerii sunt dornici să trăiască mereu lucruri noi și le place să călătorească. Totuși, își asumă prea multe riscuri, chiar și financiare, iar de aici pot apărea o mulțime de probleme.

22 decembrie – 19 ianuarie

Cei care aleg să se căsătorească în zodia Capricorn sunt tradiționaliști și țin foarte mult la familie. Le place să petreacă sărbătorile împreună, respectând obiceiurile din copilărie. Amândoi trebuie, însă, să învețe să se bucure de prezent și să nu mai facă planuri pentru viitor.

20 ianuarie – 18 februarie

Căsnicia din zodia Vărsător este neconvențională și modernă. Partenerii sunt prieteni buni și gazde minute pentru petreceri. Adoră să iasă în oraș și să fie în locuri aglomerate. Pentru a avea o căsătorie puternică, trebuie să petreacă și ceva timp în doi.

19 februarie – 20 martie

Zodia Pești este caracterizată de romantism și creativitate, iar cei care se căsătoresc în această perioadă sunt foarte visători. Vor aniversa fiecare moment al relației lor și vor petrece foarte mult timp împreună. Trebuie, însă, să aibă grijă să nu se rupă de realitate.

Sursa: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Divorț, iubire, lux?! Ce spune DATA nunții voastre despre căsnicia ta! Adevărul stă ascuns în cele mai mici detalii!