Antena Meniu Search
x

Poveste de succes! La doar 33 de ani, a preluat una dintre cele mai proaste școliI din țară și a transformat-o într-un loc incredibil (FOTO)

Un tânăr de 33 de ani a reușit o performanță deosebită la prima sa experință ca director de școală.

Un tânăr de 33 de ani a reușit o performanță deosebită la prima sa experință ca director de școală.

Jonathan Bell a preluat conducerea Westwood Academy din Oldham, în momentul în care această școală era considerată una dintre cele mai proaste din țară, după ce s-a clasat pe locul 14.360 din 15.109, la nivel național. În plus, zeci de profesori fuseseră schimbați la o clasă, în interval de numai trei luni, iar școala fusese condusă de cinci directori în patru ani.

În numai doi ani, Jonathan Bell a reușit să aducă această școală, la care învățau copii pentru care limba engleză era a doua limbă, pe locul 829 din 14.459, potrivit clasamentului OFSTED de luna trecută. De asemenea, școala a fost clasificată ca fiind "bună".

Pe acelaşi subiect

Printre măsurile luate de director au fost acelea de a angaja noi profesori, de a schimba programa școlară și de a iniția, în permanență, programe care să vină în sprijinul elevilor. Astfel, au fost aduse mai multe cărți la bibliotecă, toți elevii puteau lua acasă câte trei cărți, pentru a învăța să citească mai repede, iar profesorul de teatru a fost schimbat, pentru a-i ajuta pe copii să fie încrezători atunci când vorbesc în engleză pe scenă.

Motto-ul școlii "Citește, atinge-ți obiectivele, reușește" a devenit principalul imbold pentru elevi, dar și pentru profesori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Poveste de succes! La doar 33 de ani, a preluat una dintre cele mai proaste școliI din țară și a transformat-o într-un loc incredibil (FOTO)