Antena Meniu Search
x

Prinţul Charles promovează din nou România într-un videoclip lansat la casa lui din Valea Zălanului (Video)

Prinţul Charles rămâne cel mai sincer admirator al României şi ne promovează din nou ţara. De data aceasta, moştenitorul tronului britanic este naratorul unui clip de cinci minute despre frumuseţile României. Scopul filmului - să-i încurajeze pe turiştii români să-şi cunoască propria ţară. 

de Redactia Observator

la 04.08.2020, 23:55

Vezi și
  • Prințul Charles rămâne un mare admirator al frumuseților României.

Prințul Charles: Am ajuns să cunosc şi să iubesc atât de multe în România: moştenirea ei istorică şi neîntrecuta ei biodiversitate, întinsele ei păduri mixte şi încântătoarele ei privelişti.

După ce s-a îndrăgostit de Transilvania, refugiul său favorit, prinţul Charles promovează întreaga Românie într-un scurt documentar de cinci minute, narat chiar de el. Prințul îi îndeamnă pe toți românii să-şi viziteze ţara. 

Prințul Charles: Îi încurajez deci pe toți românii să redescopere bogățiile de necrezut care se află între granițele admirabilei voastre țări.

Fundalul sonor a fost realizat de doi tineri muzicieni români care au compus o piesă specială pentru clip. Au avut ocazia să o interpreteze din nou în casa prinţului din Valea Zălanului, acolo unde a fost lansat filmul. 

Filmul a fost realizat de producătorul britanic Charlie Ottley, care de ani buni ne promovează ţara în documentare prezentate în toată lumea. Îl leagă de prinţul Charles dragostea pentru Transilvania, unde s-a mutat în urmă cu zece ani. 

Charlie Ottley, realizatorul fimului: Ne-a contactat şi ne-a întrebat cu ce ne poate ajuta. 

Promovarea făcută de moştenitorul tronului britanic face însă mai multe decât orice campanie oficială. 

Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană: Noi nu ne promovăm pentru că probabil toate proverbele noastre cu găina vecinului care face ouă mai bune, cu capra și așa mai departe se adeveresc. Întotdeauna ne place mai mult ce fac bulgarii, ce fac grecii, ce fac unii, ce fac alții.

Producătorii clipului speră ca filmul să-i încurajeze pe români să-şi redescopere ţara, mai ales în contextul pandemiei care îi împiedică să-şi petreacă vacanţa în străinătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Prinţul Charles promovează din nou România într-un videoclip lansat la casa lui din Valea Zălanului (Video)