Antena Meniu Search
x

Video Pui de urs, surprins în timp ce înoată în ocean, lângă o plajă din Florida. S-a răcorit, apoi s-a făcut nevăzut: "Oamenii au fost mai mult șocați decât speriați"

Oamenii care au fost la plajă în Florida zilele trecute au avut parte de un oaspete total neașteptat. Un pui de urs a fost surprins în timp ce face baie în mare, ca și cum locul lui ar fi acolo. Surprinzător a fost faptul că animalul nu a fost agresiv și nu a încercat să atace pe nimeni. Puiul s-a scăldat pentru puțin timp, apoi a ieșit din apă și s-a făcut nevăzut.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 10:39

S-a răcorit, apoi s-a făcut nevăzut
Pui de urs surprins în timp ce înoată în ocean, lângă o plajă din Florida - Capturi Twitter / Cdawg

Nimeni nu știe de unde a venit. Stătea atât de confortabil în apă, încât inițial a fost confundat cu un câine care înota în largul țărmului. Dar când a ajuns la țărm, i-a șocat pe toți. Un pui de urs a ieșit din ocean de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Greu de crezut, dacă nu ar exista o serie de fotografii și videoclipuri care să dovedeascp ce s-a întâmplat weekendul trecut în Florida, pe plaja din Destin, potrivit La Repubblica.

Ursul, confundat cu un câine care înota 

Toți oamenii care se aflau pe plajă în acel moment au fost neîncrezători și șocați de această scenă. Unii s-au apropiat, alții au dispărut, dar incredibil, nu a existat nicio scenă de panică. „Nimeni nu se aștepta să vadă un urs în Golful Mexic. Cred că majoritatea oamenilor au fost mai mult șocați, decât speriați”, a spus un martor ocular

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre videoclipurile postate de Chris Barron pe Twitter a devenit viral și a fost deja vizionat de peste 3,6 milioane de ori. Bărbatul a spus că și el a fost printre cei care l-au confundat cu un câine și că și-a dat seama că este un urs abia când s-a apropiat de mal. Dar de unde a venit? Și mai presus de toate, unde a plecat? „Odată ce a ieșit a fugit spre dunele de nisip și a dispărut”, adaugă martorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Pui de urs, surprins în timp ce înoată în ocean, lângă o plajă din Florida. S-a răcorit, apoi s-a făcut nevăzut: "Oamenii au fost mai mult șocați decât speriați"